Sidste chance i 2021: Skal din virksomhed have del i de op til 450 mio. kr. i Erhvervspuljen?
Hjem BÆREDYGTIGHED Sidste chance i 2021: Skal din virksomhed have del i de op til 450 mio. kr. i Erhvervspuljen?

Sidste chance i 2021: Skal din virksomhed have del i de op til 450 mio. kr. i Erhvervspuljen?

Af Redaktionen

Virksomheder kan igen søge om tilskud til projekter, der sparer energi, når Erhvervspuljen åbner 17. august for fjerde og sidste gang i år. Der er denne gang afsat op til 450 mio. kr. samt 4 uger til at søge i fase 1.

Privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder kan fra 17. august igen søge tilskud til bl.a. udskiftning af en olie- eller gasfyret kedel med varmepumpe, udskiftning af belysning med LED og energioptimering af procesanlæg.

Tilskuddet dækker op til 50 pct. af omkostningerne til et energispareprojekt og er derfor med til at sikre god økonomi i projekter, der sænker virksomhedernes energiforbrug og dermed reducerer Danmarks CO2-udledning.

Ansøgningsrunden er årets sidste, og er dermed sidste mulighed for at få tilsagn i 2021. Runden er åben fra den 17. august til 14. september kl. 12.00.

I fjerde og sidste ansøgningsrunde i år har vi afsat alle resterende puljemidler for året og givet virksomhederne særligt god tid til at ansøge. Der er derfor ekstra god grund til at søge om tilskud netop nu. Tilskuddet gør det til en endnu bedre forretning at reducere energiforbruget i virksomheden. Det er godt for både virksomhedens klimaaftryk og konkurrenceevne”, siger kontorchef Vincent Rudnicki.

Bedre hjælp til ansøgere

Siden sidste runde har Energistyrelsen forbedret de ting, du skal bruge i forbindelse med ansøgningen:

  • Forbedret ansøgningsvejledning
    Vejledningen er blevet kortere, og der er en ny og forbedret trin for trin-vejledning til fase 1 ansøgningen.
  • Flere standardløsninger
    Der er udviklet nye standardløsninger for både rørisolering og kaloriferer.
  • Forbedret indhold på ens.dk
    Siden er gjort mere målrettet og overskuelig, bl.a. med en ny kvikguide til Erhvervspuljen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>