Porsche afslører nyt interiørdesign i den næste Panamera
Hjem livsstil Porsche afslører nyt interiørdesign i den næste Panamera

Porsche afslører nyt interiørdesign i den næste Panamera

Af Redaktionen

Tredje generation af den sportslige limousine byder på Porsche Driver Experience – et intuitivt interiør, som sætter fokus på føreren og skaber den perfekte balance mellem digitalt og analogt.

Selvom den nye Porsche Panamera først præsenteres den 24. november, kan utålmodige fans allerede nu få et glimt at interiøret i den nye model.

Tredje generation af den sportslige limousine byder på Porsche Driver Experience – et koncept, som er inspireret af den fuldt elektriske Taycan, og som fik debut i den seneste udgave af Cayenne.

Porsche Driver Experience løfter den sportslige atmosfære i kabinen ved at placere kørerelevante funktioner tæt ved rattet.

Direkte på det nye sportsrat finder man for eksempel nu rulleknappen til at navigere gennem menuerne i den digitale instrumentering samt drejeknappen til at skifte mellem køreprogrammerne – mens gearvælgeren nu er placeret lige ved siden af.

Det nye layout giver en nem, hurtig og intuitiv betjening af de funktioner, som er vigtige for kørslen. Samtidig frigøres plads i den høje midterkonsol, som nu byder på et enkelt og elegant betjeningsdisplay til klimaanlægget samt mere opbevaringsplads end nogensinde.

Instrumenteringen er fuldt digital og gengives på et 12,6-tommers kurvet og fritstående display, som kan konfigureres i forskellige opsætninger. Head-up-display er også muligt, og dette styres ligesom de øvrige funktioner også fra rattet.

Porsche afslører nyt interiørdesign i den næste PanameraForuden centraldisplayet, som er kontrolcenter for infotainmentsystemet, Porsche Communication Management (PCM), fås den nye Panamera også med et ekstra display foran passagersædet, som gør det muligt for passageren at aflaste føreren undervejs, for eksempel ved at overtage betjeningen af navigationen, skifte radioprogram eller vælge musik. Takket være en særlig overflade kan skærmens indhold ikke ses fra førersædet, hvilket betyder, at passageren også kan streame film eller anden underholdning uden at distrahere føreren.

Foruden de teknologiske højdepunkter kendetegnes interiøret i den nye Panamera ved et nyt design, hvor digitale features og klassisk design flyder sammen i ét. Modellen er for første gang udstyret med ambientebelysning på tværs af hele instrumentpanelet, hvilket fremhæver kabinens bredde. Desuden er sæderne polstret med en ny type skum, som gør komforten endnu bedre.

Der er naturligvis rige muligheder for forskellige sammensætninger af farver og materialer, og den nye Panamera vil som noget nyt også kunne fås med læderfrit interiør, som kombinerer sportslige materialer som Race-Tex og Pepita-tern.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>