Bosch Professional lancerer ProCore18V+: Verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi og en øget driftstid på op til 71 pct.
Hjem Energi Bosch Professional lancerer ProCore18V+: Verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi og en øget driftstid

Bosch Professional lancerer ProCore18V+: Verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi og en øget driftstid

Af Redaktionen

Med lanceringen af ProCore18V+ batteri introducerer Bosch Professional en ny æra inden for batteridrevet elværktøj med verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi.

Professionelle brugere af selv de mest kraftige batteridrevne værktøjer kan dermed se frem til et effektivitetsboost med en øget driftstid på mere end 70 pct.

Med lanceringen af ProCore18V+ batteri er Bosch Professional på banen med verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi. Bosch Professional er dermed verdens første producent til at integrere fordelene ved såkaldt tabless-teknologi i battericeller til 18V-batterier i elværktøj og markerer endnu en gang sin teknologiske position på markedet. Sammenlignet med det tidligere ProCore18V-batteri er driftstiden på den nye version øget med hele 71 pct.

Længere driftstid betaler sig for professionelle brugere

Bosch Professional lancerer ProCore18V+: Verdens første 18V-batteri med innovativ celleteknologi og en øget driftstid på op til 71 pct.Den markant øgede driftstid i det nye ProCore18V+ med 8,0 Ah egner sig særligt godt til krævende opgaver, der udføres med fx BITURBO-værktøjer, som er Bosch Professionals mest kraftfulde batteridrevne produkter, der bl.a. bruges, når der skal bores store diametre eller saves store emner. I forhold til sin modpart med konventionelle battericeller har ProCore18V+ samme kompakte former og vægt, og takket være CoolPack-teknologi tilbyder den effektiv og uovertruffen varmeafledning.

Desuden er ProCore18V+ kompatibelt med alle professionelle 18V-systemværktøjer siden 2008 samt produkter fra andre partnere i AmpShare-batterialliancen. Batterialliancen, der blev lanceret sidste år, gør det muligt at anvende samme batteri på tværs af værktøjsbrands.

Innovativ teknologi for maksimal effektivitet

Med den nye celleteknologi revolutionerer Boschs 18V-batteriet industrien, idet batteriet ikke bliver overophedet og slukker ved generering af strøm. I konventionelle lithium-ion batterier har hvert enkelt battericelle indeni en smal forbindelsesbånd til anoden og katoden på begge sider – den såkaldte “fane”. Disse faner skaber en flaskehals for den strøm, som batteriet leverer, og bidrager dermed til cellens elektriske indre modstand, hvilket udvikler varme. For at sikre at batteriet ikke overophedes, slukker værktøjet sig selv, hvilket efterlader den resterende energi i batteriet ubrugt.

I tabless-celler, som der er i det nye 18V-batteri, kan elektriciteten flyde gennem utallige stier på tværs af hele anoden og katoden i stedet for at være begrænset til en eller et par faner.

18V-batteriet reducerer den indre modstand i hver enkelt celle med ca. 50 procent og genererer dermed betydeligt mindre varme, hvilket resulterer i en markant længere driftstid.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>