Slip kreativiteten løs med HP’s nyeste bærbare
Hjem NYE PRODUKTER Slip kreativiteten løs med HP’s Envy nyeste bærbare

Slip kreativiteten løs med HP’s Envy nyeste bærbare

Af Redaktionen

Nye HP Spectre og HP Envy bærbare er spækket med teknologi, der skruer op for lyd- og videokvaliteten ved onlinemøder og gør det endnu nemmere at samarbejde.

Med kraftfuld ydeevne og lang batterilevetid resulterer det i fleksible enheder skabt til en hybrid hverdag.

Slip kreativiteten løs med HP’s nyeste bærbareHP inc. lancerer de nyeste HP Spectre og HP Envy bærbare, der er udviklet med fokus på den hybride hverdag, hvor fleksibilitet er i højsædet, og muligheden for at være kreativ overalt efterspørges af mange.

I løbet af de seneste år har arbejdsmarkedet på tværs af brancher forandret sig mod det hybride, hvor det at kunne arbejde hjemmefra er kommet i høj kurs. For at vi kan være produktive fra hjemmekontoret, er der behov for værktøjer, der gør det nemt at samarbejde med andre. Netop samarbejde på tværs af lokationer har været centralt i udviklingen af de nye enheder fra HP.

Samarbejde gjort nemt

De nye HP Spectre og HP Envy enheder er udviklet med HP Presence og HP GlamCam, der giver video- og lydkvaliteten ved online-møder en fantastisk kvalitet med funktioner såsom:

 • Et 5 MP-kamera, der giver krystalklare billeder ved online-møder.
 • HP Auto Frame og HP Dynamic Voice Leveling, der giver den bedste lyd- og billedmæssige oplevelse uanset hvor i rummet, du befinder
 • Backlight Adjustment der automatisk justerer billedet, i forhold til hvor du befinder
 • Appearance Filter til glæde for de 60% af os, der er mere selvbevidste på
 • Intelligent støjreduktion, mikrofoner med retningsbestemt stråledannelse, og kvalitetstunge højttalere, der giver lyden ved online-møder fremragende
 • Network Booster der sikrer optimering af båndbredde og giver en mere flydende
 • Intelligent sløring af skærmen så forbipasserende ikke kan se indholdet på din
Prangende hardware og batterilevetid

De nye Spectre og Envy PC’er er pakket med moderne hardware, der lader ydeevnen nå nye højder. Ud fra dine behov kan du sammensætte de nye enheder, så de passer præcis til den måde, du bruger dem på:

 • Mulighed for touchskærm og op til 4K OLED-skærm og et 120 Hz display, der gør skærmopdateringen dobbelt så hurtig sammenlignet med tidligere
 • Vælg mellem flere skærmstørrelser og formatforhold så det passer til det, du skal bruge, uanset om det er 16:9, 16:10 eller 3:2.
 • Kommer med 12th Gen Intel® Core™ processorer, der forbedrer multitasking og
 • Power Saver indstillingen forlænger batterilevetiden
 • Intel® Dynamic Tuning Technology justerer computerens energiforbrug for at undgå
 • Adaptive Battery Optimizer monitorerer batteriets temperatur og forbrugsmønstre for at styrke batteriets levetid.
 • Smart Sense optimerer enhedens ydeevne, temperaturen og mere baseret på applikationen, der
Priser og tilgængelighed

HP Spectre x360 13.5 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 10.999 DKK på HP.com.

HP Spectre x360 16 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 16.999 DKK på HP.com.

HP Envy x360 13.3 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 9.999 DKK på HP.com.

HP Envy x360 15.6 tommer 2-i-1 bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 8.999 DKK på HP.com.

HP Envy 16 tommer bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 12.999 DKK på HP.com.

HP Envy 17.3 tommer bærbar PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 8.999 DKK på HP.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>