Prissammenligning er det nye sort
Hjem NYHEDER Prissammenligning er det nye sort

Prissammenligning er det nye sort

Af Redaktionen

Har du for nylig stået overfor, at skulle vælge ny bredbåndsudbyder, nyt mobilabonnement eller noget helt tredje?

Så har du højst sandsynligt undersøgt markedet og benyttet dig af de forskellige sammenligningstjenester, til at danne dig et overblik.

Prissammenligning er blevet det nye sort. Læs om tendensen og hvorfor vi danskere, er så glade for at sammenligne priser.

“Intet som et godt tilbud”

De fleste danskere er glade for “et godt tilbud”, og ønsket om at spare penge eller finde den billigste udbyder, appellerer til de fleste. Prisbevidstheden ligger dybt i mange danskere og der er derfor ingen tvivl om, at behovet er til stede.

Prissammenligning appellerer dog ikke kun til den prisbevidste forbruger, men også alle andre, der ønsker overblik over et givent marked. Det kan være bredbånd, a-kasser, lån, mobilabonnementer eller forsikringer. I alle tilfælde er overblikket afgørende for, at du får fundet den billigste og bedste løsning.

Et overblik du aldrig får skabt dig selv, hvis du skal forbi en lang række udbydere, notere deres løsninger og priser på papir, inden du tager en beslutning. Den enkle og fleksible præsentation af ydelser og produkter er kernen ved prissammenligning, og årsagen til det er blevet så udbredt.

Sammenligningstjenester gør det enkelt

Alle sammenligningstjenester på markedet, er gratis at benytte, da de lever af provision fra deres samarbejdspartnere. Det betyder at du enkelt og omkostningsfrit, kan anvende deres service, til at blive klogere på de forskellige firmaer og løsninger.

Ofte med muligheden for at sortere visningen, så den bliver målrettet ud fra dine behov. Det bidrager til et godt overblik.

Forestil dig, at du selv skulle skabe dig overblikket ved at besøge firmaernes hjemmesider?! Hvor mange ville få gjort det? Formegentlig ingen og det kan lede til forkerte valg og beslutninger.

Prissammenligning er det nye sort

Prissammenligning er det nye sort

Prissammenligning er blevet mere og mere udbredt over årene, startende med Pricerunner og Kelkoo, som nogle af de første. Siden er der løbende kommet flere muligheder og aktører, hvor sammenligningstjenester som Visione og FINDINO er kommet til.

Visione.dk giver dig muligheden for at sammenligne a-kasser, bredbånd og lån, mens Findino.dk gør det enkelt at sammenligne a-kasser, lån og mobilabonnementer.

Hvor meget er der at spare?

Er du ikke helt hoppet med på bølgen endnu? Undrer du dig over, hvor meget du egentlig kan spare? Dine muligheder afhænger af dit udgangspunkt og hvad du sammenligner. På dine faste abonnementer kan du nemt spare 50-100 kr. om måneden, for samme hastighed eller GB data.

Hvis du gør det både med dit internet -og mobilabonnement, kan det hurtigt løbe op i et par tusinde kroner om året. Når det kommer til lån, er der faktisk endnu flere penge at spare. Det er en ydelse der påvirker din økonomi meget, så her er det særligt afgørende, at du gør dit forarbejde ordentligt.

Det kan godt være at det tager 1-2 timer mere af din tid, men hvis du sparer 5-6.000 kr. i omkostninger, er det vel tiden værd?

Der er altid forskellige metoder til, hvordan du finder de laveste priser, men i de fleste tilfælde sker det via prisportaler, der giver det overordnede overblik, inden du så kan gå i dybden med et specifik produkt eller ydelse.

 

Der er ingen tvivl om at prissammenligning er blevet et redskab i forbrugerens beslutningsproces, og at det vil være det fremadrettet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>