Huawei introducerer nu nye innovative flagskibsprodukter ved europæisk lanceringsevent
Hjem NYE PRODUKTER Huawei introducerer nu nye innovative flagskibsprodukter ved europæisk lanceringsevent

Huawei introducerer nu nye innovative flagskibsprodukter ved europæisk lanceringsevent

Af Redaktionen

Huawei introducerer de kommende flagskibsprodukter, som lander på det europæiske marked.

Ved lanceringseventet, som blev afholdt i München i dag (den 9. maj), præsenterede koncernen næste serie af smartwatches, Huawei Watch 4-serien, nye generationer af smartphones i form af P60-serien og den foldbare Mate X3 samt andre highend-produkter inden for høretelefoner og bærbare computere.

Med disse lanceringer cementerer Huawei sin førende brancheposition og dedikerer sig fortsat til at gøre den digitale verden tilgængelig for brugere og organisationer verden over. Huawei er fokuseret på at skabe teknologiske fremskridt og investerer løbende i forskning, udvikling og innovation. Virksomheden har over 20 udviklingscentre i Europa, blandt andet i Sverige. Huawei er også en af de mest betydningsfulde aktører, når det handler om ansøgning om nye patenter ved Den Europæiske Patentmyndighed (EPO). I 2022 indleverede virksomheden 4.505 patentansøgninger, hvilket er en stigning på 27 procent i forhold til året inden.

Huawei Watch 4 Series: Et knaptryk fra en sundere livsstil

Huawei fortsætter med at fremme fysisk sundhed gennem sundhedstjek døgnet rundt, som er tilgængelig i deres omfattende smartwatch-sortiment. Huawei Watch 4 Series er en ny produktlinje med smartwatches med e-Sim, der inkluderer Huawei Watch 4 og Huawei Watch 4 Pro, som både arver teknologien og innovationen fra tidligere modeller i Watch-serien og nu også har et endnu større sundhedsfokus. Takket være Huaweis intuitive sundhedsmålinger inden for flere områder med et enkelt knaptryk er det enklere end nogensinde at holde styr på sundheden. Huaweis smartwatches giver brugerne enkel adgang til en digital verden, der forenkler en sund livsstil.

Den flerdobbelte OL- og VM-guldvinder og idrætsudøver Sir Mo Farah indledte sit partnerskab med Huawei med det anmelderroste Watch GT 3 2021, og Huaweis ure er siden blevet en integreret del af hans intense træning og sunde livsstil.

– Jeg elsker Huaweis smartwatch-sortiment. Hver eneste model tilbyder noget unikt, uanset om det er den superpræcise GPS i den lette Watch GT Runner eller det vidunderlige luksusdesign i det nye Watch Ultimate. Uanset hvad jeg laver, eller hvor jeg er på vej hen til, kan jeg vælge en enhed, der matcher mine behov. Det nye Watch 4 tilbyder desuden yderligere en forbedring. Generelle sundhedsmålinger er supervigtige i forhold til at hjælpe mig med at analysere mine præstationsniveauer. Watch 4’s nye sundhedsfunktion, hvor mange målinger foretages med et enkelt knaptryk, vil gøre det virkelig virkelig let at få alle disse informationer, siger Sir Mo Farah.

Prisvindende modeller og innovationer: Huawei P60 Pro og Huawei Mate X3

Huawei introducerer nye innovative flagskibsprodukter ved europæisk lanceringsevent

Huawei key note speach at launch event May 9 in Munich

Huawei P-serien er for mange synonym med enestående innovationer inden for fotografering og har længe været kendt blandt entusiaster for deres design og optiske system. Den nye P60 Pro er branchens første smartphone, som har et telefotokamera med flere linsegrupper, som også leveres med en automatisk blænde på F1.4-F4.0 og har nye funktioner, som gør den langt mere lysfølsom end andre mobiler på markedet i dag.

Den nye smartphone er også udstyret med ‘Kunlun Glass’, et hærdet glas over skærmen som gør den mere bæredygtig og modstandsdygtig ved fald. P60 Pro er også den smartphone, som har opnået flest point i DXOMARKs rangeringshistorie, med hele 156 point. Den prestigefulde portal roste telefonen for både dens teknologiske og fotografiske egenskaber.

  • Takket være disse kompakte, men kraftfulde smartphones fra Huawei kan alle brugere komme tættere på professionel fotografering og fange de vigtigste øjeblikke i den bedste kvalitet. Jeg har brugt Huaweis telefoner i over seks år og beundrer deres design, billedhåndteringsegenskaber og sømløse brugeroplevelse. Med min P Series-telefon kunne jeg fange følelser og oplevelser, og med disse fotofunktioner vil jeg kunne løfte min fotografering til nye professionelle niveauer, siger Costin Macanu, vinder af HUAWEI Next Image Awards 2022.

Den nye Mate X3 er Huaweis seneste tilføjelse til markedet for foldbare telefoner. Det er en brancheførende foldbar telefon, som viser, hvor tynd, let og pålidelig en foldbar telefon faktisk kan være. Huawei Mate X3, som er verdens tyndeste og letteste foldbare telefon, er opgraderet på alle tænkelige måder, både indvendig og udvendig.

Som alle Huaweis smartphones er P60 Pro og Mate X3 udstyret med en række forskellige funktioner og apps. AppGallery har over 580 millioner aktive, månedlige brugere, der med de mange smarte søgeløsninger og -tjenester har alle muligheder for at finde og bruge deres favorit-apps.

Næste generation af pc’er til virksomheder og hjemmekontoret

Huawei præsenterede også den nye Huawei Matebook X Pro, en smart og ultraslank laptop, der kombinerer æstetik og innovation i et let og bekvemt bærbart format. Og Huawei MateBook 16s – en laptop med stor 2.5k-skærm og en kraftfuld 13. generations Intel Core-processor, som giver brugerne et smidigt værktøj til at slippe kreativiteten løs.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>