Rockwell Automation annoncerer køb af den danske virksomhed CUBIC
Hjem BÆREDYGTIGHED Rockwell Automation annoncerer nu køb af den danske virksomhed CUBIC

Rockwell Automation annoncerer nu køb af den danske virksomhed CUBIC

Af Redaktionen

Rockwell Automation annoncerer en intension om at købe den danske virksomhed CUBIC, grundlagt i 1973, med hovedsæde i Brønderslev, Danmark.

CUBIC, har specialiseret sig i modulsystemer til konstruktion af eltavler til brug i f.eks. datacentre, vedvarende energi og infrastruktur.

Det er med henblik på at styrke udbuddet af intelligente motorstyringssystemer på et globalt plan at Rockwell Automation har underskrevet en aftale om køb af virksomheden.

Og CUBIC´s eksisterende partnermodel giver Rockwell Automation mulighed for en udvidelse af deres Partner Network inden for intelligente motorstyrings systemer i Asien, Europa og Latinamerika.

Med CUBICs effektive og fleksible modulsystemer kombineret med Rockwell Automations intelligente enheder og brancheekspertise vil kunder tilbydes hurtigere ´time-to-market´, muliggøre større applikationer til intelligent motorstyring af anlæg og generere smart data som bidrager til øget bæredygtighed og produktivitet.

Bob Buttermore, VP og General manager for Rockwell Automation Power Control Business udtaler, “CUBIC´s innovative motorstyringssystem styrker vores eksisterende portefølje af teknologier. Og vi glæder os til at byde et talentfuldt team med speciale indenfor strukturelt design, strømsystemer og globale standarder velkommen.

Jacob Møller Knudsen, Adm. direktør for CUBIC udtaler, ”som en del af Rockwell Automation giver det os mulighed for at ekspandere og accelerere vores globale vækst”.

Rockwell Automation annoncerer køb af den danske virksomhed CUBIC

CUBIC kommer til at være en del af Rockwell Automations Power Control Business inden for Intelligent Device segmentet.

CUBIC forventes at omsætte for mere end 75 millioner dollars in regnskabsåret 2022, som slutter 30. september.  Transaktionen er betinget af den sædvanlige myndighedsgodkendelse og forventes afsluttet inden udgangen af ​​2022.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>