Flere varianter af Mercedes GLC på vej til Danmark
Hjem ELBIL Flere varianter af Mercedes-Benz GLC på vej til Danmark

Flere varianter af Mercedes-Benz GLC på vej til Danmark

Af Redaktionen

Den er en af de bedst sælgende modeller fra Mercedes-Benz, og nu er den danske importør af luksusmærket klar med flere varianter og priser på den nye udgave af Mercedes GLC.

Allerede i sommer blev det muligt at bestille den nye Mercedes GLC, og nu udvides det danske modelprogram med to elektrificerede plug-in hybrid-modeller samt en effektiv dieselversion.

To nye plug-in hybrider

De nye varianter af GLC introduceres til 2023-priser og begynder ved 739.900 kroner for en GLC 300 e 4MATIC med Advance Plus-pakke. Denne plug-in hybrid er udstyret med en effektiv firecylindret benzinmotor, som i kombination med en elektrisk motor yder en samlet systemeffekt på 313 hestekræfter.

Næste trin er en GLC 400 e 4MATIC, som introduceres til 816.624 kroner. Denne variant er udstyret med en kraftigere firecylindret benzinmotor, hvilket giver en samlet systemeffekt på 381 hestekræfter og et kraftfuldt drejningsmoment på 650 Newtonmeter.

Op til 130 kilometer på ren el

Begge plug in-hybrider er udstyret med firehjulstræk samt et kraftigt 31,2 kWh stort batteri, som udløser en elektrisk rækkevidde på op til hele 130 kilometer. Dette gør det muligt at tilbagelægge længere afstande på ren i såvel bytrafik som på motorveje – med en hastighed på op til 140 kilometer i timen.

En 11 kW (AC) onboard-lader er standard, og som ekstraudstyr fås en ekstra kraftig 60 kW (DC) onboard-lader, som muliggør en fuld opladning på omkring 30 minutter med en lynlader. Plug-in hybriderne må desuden trække op til 2.000 kg.

Flere varianter af Mercedes GLC på vej til DanmarkEffektiv dieselversion

Den nye Mercedes GLC kommer også til Danmark i dieselversionen GLC 300 d 4MATIC, som introduceres til 889.898 kroner med AMG-udstyrspakke. Her sørger en firecylindret turbomotor med 269 hestekræfter og et drejningsmoment på 550 Newtonmeter for effektiv trækkraft. Denne version er desuden udstyret med en integreret starter-generator (ISG), som yder et ekstra boost på 23 hestekræfter. Denne variant må trække op til 2.500 kg.

Omfattende standardudstyr

Alle udgaver af Mercedes GLC kommer som standard med en omfattende udstyrspakke bestående af blandt andet AVANTGARDE interiør og eksteriør, LED High Performance-forlygter med adaptiv fjernlysassistent, KEYLESS-GO-startfunktion samt parkeringspakke med bakkamera, automatisk bagklap og 18” letmetalfælge.

I kabinen finder man digitalt cockpit med 12,3” førerdisplay, 11,9” mediadisplay samt multifunktionssportsrat i læder. Det intelligente infotainmentsystem, MBUX, kan stemmestyres med dansk tale og indeholder Navigation Premium, ligesom der er smartphone-integrationspakke med trådløs opladning samt Apple CarPlay.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>