Kompakte AC ladekabler – reduceret til det væsentlige
Hjem NYE PRODUKTER Kompakte AC ladekabler – reduceret til det væsentlige

Kompakte AC ladekabler – reduceret til det væsentlige

Af Redaktionen

Den nye serie af ladekabler fra Phoenix Contact, Charx connect eco, fokuserer fuldt og helt på sikker opladning af elbiler.

Derfor er enkelte egenskaber bevidst udeladt.

Kompakte AC ladekabler – reduceret til det væsentligeDe nye mode 3 ladekabler imponerer med deres ekstreme kompakte dimensioner, reducerer materialeforbrug og har en lavere vægt. Dermed sparer de ikke kun ressourcer – de er også nemme at håndtere og fås til en attraktiv pris.

Til trods for dette tilbyder de alligevel Phoenix Contacts sædvanlige høj kvalitet. Ved lanceringen fås ladekablerne i type 2 ladestandarden i de sædvanlige fire performanceklasser fra 3,7 til 22 kW – en mobil variant, som opbevares i elbilen og med en fri kabelende til fast forbindelse til ladestanderen eller hjemmeladeren.

Charx connect eco overholder de højeste kvalitets- og proceskrav fra automobilproducenter i overensstemmelse med IATF 16949. Et IP67 forseglingskoncept sikrer pålidelig udendørs anvendelse ved at beskytte ladestikket og ladekablet mod indtrængende vand. På forespørgsel fås ladestikket med kundelogo, så det passer til brandingen af køretøjer og ladestationer.

Udover den nye Charx connect eco serie fås de velkendte ladekabler fra serien Charx connect comfort – som har vundet tre priser – stadig. Til sammenligning tilbyder de et mere ergonomisk design, mere komfortabel håndtering og flere muligheder for individuel tilpasning.

Se hele programmet til e-mobility

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>