Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerne
Hjem NYE PRODUKTER Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerne

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerne

Af Redaktionen

Tidligere i foråret blev Samsung Galaxy Tab S7 FE lanceret. Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G-modellen har været tilgængelig i butikkerne siden juli.

I dag er Galaxy Tab S7 FE WiFi tilgængelig for dem, der ikke har brug for en 5G-forbindelse.

– Vi har glædet os til at kunne tilbyde hele 2021-serien af Samsungs tablets i S7-serien. Endelig tilbyder vi Norden alle modeller, lige fra de prisvindende flagskibsmodeller Galaxy Tab S7 og S7+ til Galaxy Tab S7 FE-modellerne til den mere prisbevidste forbruger, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Galaxy Tab S7 FE er en kombination af de funktioner, som brugerne bedst kan lide fra Galaxy Tab S7+, men til en lavere pris. Galaxy Tab S7 FE er udstyret med en 12,4” skærm, der giver en bedre oplevelse til både underholdning og arbejde.

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerneGalaxy Tab S7 FE har den samme elegante finish som Tab S7+ og fås i to farver: Mystic Black og Mystic Pink. På trods af den større skærm er Galaxy S7 FE tynd og let, mens den har et kraftfuldt batteri.

For at maksimere produktiviteten kan Galaxy Tab S7 FE parres med Book Cover Keyboard og via brugergrænsefladen Samsung DeX kan du bruge din tablet som en bærbar computer. Derudover kan Galaxy Tab S7 FE bruges som en ekstra skærm til en PC via funktionen Second Screen.

Galaxy Tab S7 FE passer sømløst ind i dit økosystem af Samsung Galaxy-enheder – fra din telefon til dine Galaxy Buds. Du kan foretage opkald og sende SMS via din Samsung-konto på tabletten, selvom din smartphone er uden for rækkevidde. Hvis du ser film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE og skal foretage et opkald, kan dine Galaxy Buds[5] automatisk skifte til en anden enhed.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>