Hjem Nyheder TCS slår verdensrekord i programmering

TCS slår verdensrekord i programmering

Af Redaktionen
Kort nyt: TCS slår verdensrekord i programmering

 TCS, der er en af verdens førende it-services & konsulentvirksomheder, er ny verdensrekordholder.

Virksomhedens niende udgave af ‘TCS CodeVita’, en global konkurrence for studerendende, har vundet en Guinness World Records™ titel som verdens største computerprogrammeringskonkurrence med ikke mindre end 136,054 deltagere fra hele 34 lande.

2021-udgaven af ‘TCS CodeVita’-konkurrencen inviterede universitetsstuderende fra hele verden til at kæmpe mod hinanden inden for programmering. Deres viden og kodningsevner blev sat på prøve med at løse komplekse problemstillinger fra den virkelige verden – fordelt over seks intense timer. Vinderne modtog pengepræmier og tilbud om praktikforløb ved TCS. Vinderen i år blev Ben Alexander Mirtchouk fra Stevens Institute of Technology, New Jersey, USA. Den første amerikanske vinder nogensinde af TCS’ konkurrence.

“Vi er glade for at kunne tildele TCS Guinness verdensrekorden for den største computerprogrammeringskonkurrence, og vil gerne sige tillykke til hver enkel af de 136,054 deltagere, der sikrede en ny verdensrekord,” siger Neil Foster, VP EMEA APAC, Guinness World Records Limited.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>