Hjem Nyheder GlobalConnect udfordrer markedet i hele Norden

GlobalConnect udfordrer markedet i hele Norden

Af Redaktionen
GlobalConnect udfordrer markedet i hele Norden

GlobalConnect leverer stabil vækst efter flere store fusioner.

Ambitionen er at udfordre et allerede veletableret marked i de nordiske lande og blive førende leverandør af end-to-end forbindelser i hele Nordeuropa.

GlobalConnect har netop offentliggjort et positivt årsresultat og stabil vækst trods et begivenhedsrigt 2020. Det er første gang, virksomheden præsenterer et samlet resultat efter større fusioner med norske Broadnet og senest svenske IP-Only.

I det forgange regnskabsår har koncernen haft fokus på at strømline og optimere organisationen på tværs af forretningsenheder og lande, høste synergier samt udbygning af fibernettet i Danmark.

GlobalConnect har blandt andet udvidet sine løsninger til B2B-kunder med intelligent netværk baseret på SD-WAN-teknologien. Den nye netværksteknologi giver GlobalConnects kunder mulighed for at udnytte fordelene ved fuldt integrerede løsninger, hvilket er en essentiel del at koncernens strategi om at blive førende leverandør af end to-end forbindelser i Nordeuropa. Samtidig er det ambitionen at udfordre eksisterende konkurrenter i Norden.

I Danmark er GlobalConnect i fuld gang med at levere på strategien med salget af de første SD-WAN-løsninger og med sin etablering på det danske B2C-marked med fibernet til private. Målet for 2021 er at accelerere digitaliseringen af det danske samfund med fiber, herunder helt konkret at forbinde 20.000 private hjem i Danmark og dermed kapitalisere på selskabets store erfaring med salg af fiber til privatmarkedet i Sverige og Norge.

GlobalConnect udfordrer markedet i hele Norden

GlobalConnect’s Group CEO, Martin Lippert

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>