Telenor ansætter Head of Commercial Business & SME for at sikre fortsat vækst i erhvervsforretningen
Hjem TELEKOMMUNIKATION Telenor ansætter Head of Commercial Business & SME for at sikre fortsat vækst i erhvervsforretningen

Telenor ansætter Head of Commercial Business & SME for at sikre fortsat vækst i erhvervsforretningen

Af Redaktionen

Natalia Laursen er pr. 1. maj 2023 udnævnt som Head of Commercial Business & SME for at styrke samarbejdet mellem salg, marketing, systemer og partnerskaber.

Telenors erhvervsforretning har udnævnt Natalia Laursen som Head of Commercial Business & SME.

Her får hun ansvaret for at styrke og udvikle kommercielle indsatser på tværs af salg, marketing, systemer og partnerskaber for at øge Telenor Erhvervs markedsandel.

Natalia kom til Telenor Danmark i januar 2021, og frem til april 2023 havde hun jobbet som Head of Business Marketing. I 2022 blev hun udnævnt til et landets 100 største erhvervstalenter af Berlingske på baggrund af hendes evne til at positionere og tænke nyt.

Telenor ansætter Head of Commercial Business & SME for at sikre fortsat vækst i erhvervsforretningen

Natalia Laursen

”Vi ønsker at accelerere udviklingen af vores allerede stærke SME-forretning som en afgørende del af vores strategi for at opnå fremtidig vækst.”

“Vores fokus vil bl.a. være at forbedre vores sikkerheds- og serviceydelser i dette segment, så vi kan yde endnu større værdi for vores kunder og dermed styrke vores position på markedet,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor, og fortsætter:

”Natalia er den helt rette til at stå i spidsen for den rejse. Hun har en solid forretningssans og er dygtig til at se nye muligheder, der gør en forskel for os og vores kunder. Hun har allerede skabt fremdrift i erhvervsforretningen med hendes energi og gåpåmod, og jeg ser netop de egenskaber som en særlig styrke i hendes nye rolle.”

”Jeg glæder mig til at videreudvikle det gode arbejde, der allerede er i gang i Telenor Erhverv – nu med salg, marketing, systemer og partnerskaber under én og samme paraply. Vi har allerede skarpe kompetencer i huset, så mit fokus kommer til at være at samle styrkerne og øge samarbejdet på tværs af afdelingerne inden for Commercial Business & SME. Vi skal forblive en velsmurt kommerciel maskine, der altid tænker hele vejen rundt om vores kunder og os selv,” siger Natalia Laursen.

Natalia er opvokset i Charlottenlund og bor i dag på Frederiksberg med sin kæreste og deres to børn.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>