Hjem NYHEDER Topchef, iværksættertalent og proptech-startup går sammen for at erobre det danske ejendomsmarked

Topchef, iværksættertalent og proptech-startup går sammen for at erobre det danske ejendomsmarked

Af Redaktionen

Den danske proptech-virksomhed eindom udvider ejerkredsen med to tunge profiler.

Tidligere direktør i DEAS, Henrik Dahl Jeppesen, bliver bestyrelsesformand, mens tech-iværksætter Rasmus Secher Schultz bliver COO.

Det nye partnerskab er et led i eindoms strategi om at udfordre branchen og vinde markedet inden for digital ejendomsadministration i 2022.

Markedet for ejendomsadministration har længe været præget af traditionelle it-løsninger og konkurrencemonopol, men det vil den danske proptech-startup eindom udfordre med en ny teknologi, som skal vende branchen på hovedet og gøre eindom til markedsleder. Et vigtigt led i strategien er at få de dygtigste kompetencer ind i folden, og derfor udvider eindom nu ejerkredsen med to stærke spillere.

Henrik Dahl Jeppesen bliver partner og bestyrelsesformand. Henrik Dahl Jeppesen er tidligere adm. direktør i landets største ejendomsforvaltningsselskab DEAS. Han kommer derfor til eindom med en enorm viden, netværk og erfaring fra ejendomsbranchen, som skal bidrage til at sikre, at eindom når i mål med sin ambitiøse vækststrategi.

Rasmus Secher Schultz bliver partner og COO og skal stå i spidsen for eindoms teknologiske udvikling og operationelle procesoptimering. Rasmus Secher Schultz kommer med stor erfaring inden for private equity- og tech-iværksætteri med speciale i udvikling af investeringsalgoritmer til bl.a. ejendomsmarkedet.

Ifølge stifter og direktør Niels Bidstrup er udvidelsen af partnerkredsen et teknologisk springbræt til et generationsskifte i ejendomsbranchen, som har været længe undervejs.
Topchef, iværksættertalent og proptech-startup går sammen for at erobre det danske ejendomsmarked 2

Henrik Dahl Jeppesen och Niels Bidstrup

“Vi har bevidst valgt at gå udenom venture kapital og i stedet fokuseret på at få de stærkeste kompetencer helt ind i kontrolrummet og skabe en stærk ejerkreds, som bidrager aktivt til forretningen. Ved at kombinere vores individuelle styrker lægger vi byggestenene til at skabe en hidtil uset vækst i branchen,” siger direktør og stifter af eindom Niels Bidstrup.

I 2020 satte eindom et mål om at vækste forretningen fra 1500 til 10.000 lejemål, hvilket allerede blev indfriet i november 2021. Og ifølge Niels Bidstrup er der udsigt til en mangedobling af omsætningen i 2022.

”Med den nye ejerstruktur på plads kan vi både få udviklet nye features til glæde for kunderne og accelerere vores vækst. Vi har ambitioner om at have 50.000 lejemål på portalen inden for de næste 12-18 måneder. På sigt skal vi også til udlandet, men der er stadig masser af muligheder i Danmark,” siger stifter og direktør Niels Bidstrup.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>