Armis udvider nu deres partnerprogram
Hjem SIKKERHED Armis udvider nu deres partnerprogram

Armis udvider nu deres partnerprogram

Af Redaktionen

Det nye partnerprogram, APEX Manage Program, fra Armis giver MDR’er/MSP’er bedre mulighed for at tilbyde slutkunderne sikkerhed, der rækker udover traditionelle endpoint-sikkerhedsløsninger.

Sikkerhedsvirksomheden, Armis, der er førende inden for asset visibility og sikkerhed, har netop lanceret sit Armis Partner Experience (APEX) Manage Program.

Armis udvider nu deres partnerprogramDet nye program er et specialdesignet partnerprogram til Managed Service Providers (MSP’er) og Managed Detection and Response Providers (MDR’er). APEX Manage-programmet er en videreudvikling af Armis’ APEX-partnerprogram, der giver serviceleverandører bedre mulighed for at tilbyde løsninger til bl.a. undersøgelse af cyberhændelser, detektion og trusselshåndtering på tværs af samtlige enheder i virksomheders it-miljøer.

I løbet af det seneste år er Armis’ APEX-program vokset markant og udbydes nu i over 100 forskellige lande.

Det har resulteret i, at mere end 2.000 medarbejdere inden for salg og it er blevet uddannede og certificerede siden lanceringen af partnerprogrammet, hvilket har betydet en stigning på 200 pct. i partnerdrevet salg.

“Hos Armis er vi ved at opbygge et stærkt økosystem til serviceleverandører, der kan hjælpe MSP’er og MDR’er med at vækste deres forretning, øge effektiviteten og reducere deres omkostninger. Vores mål er at levere køreklare løsninger, der ikke kræver nogen teknisk indsats, minimale investeringer eller uddannelse af medarbejdere. Det giver MSP’er og MDR’er mulighed for hurtigt og nemt at tilbyde deres kunder et samlet og komplet overblik over virksomhedens digitale angrebsflade. Slutbrugerne får dermed mulighed for nemt at forbedre deres cybersikkerhed,” siger, David Creed, der er VP of Worldwide Service Providers hos Armis.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>