Trend Micro inviterer konkurrenterne til samarbejde på ny platform, Trend Micro One
Hjem SIKKERHED Trend Micro inviterer konkurrenterne til samarbejde på ny platform, Trend Micro One

Trend Micro inviterer konkurrenterne til samarbejde på ny platform, Trend Micro One

Af Redaktionen

“Nej, det er ikke nyt et produkt, vi forsøger at sælge. Det er en nyt økosystem, der skal samle sikkerhedsbranchen på tværs af producenter og produkter i kampen mod cyberkriminalitet.”

Sådan beskriver landechef Christian K. Beck Trend Micros nye platform, Trend Micro One. Et ambitiøst koncept, der samler teknologi fra partnere og konkurrenter som Bit Discovery, Google Cloud, Microsoft, Okta, Palo Alto Networks, ServiceNow, Slack, Qualys, Rapid7, Splunk og Tenable.

Trend Micro inviterer konkurrenterne til samarbejde på ny platform, Trend Micro One

Christian K. Beck

Trend Micro One er en cybersikkerhedsplatform, som skal samle sikkerhedsbranchen i et sammenhængende økosystem, som integrerer både Trend Micros egne og en lang række andre cybersikkerhedsvirksomheders produktporteføljer.

Målet er at samle alle sikkerhedsteknologier ét sted, så de virksomheder, der til dagligt bruger sikkerhedsløsningerne, får langt bedre indsigt og kontrol i kampen mod sikkerhedstrusler.

“Moderne virksomheder har en it-infrastruktur, som bliver stadig mere kompleks og hybrid og med stadig flere kontaktflader ud mod verden. Derfor bliver infrastrukturen også mere udsat for angreb og dermed sværere at beskytte med produkterne fra kun én eller få sikkerhedsleverandører.

Som branche er vi nødt til at tænke nyt og forsøge at samarbejde om at integrere vores sikkerhedsprodukter i stedet for at udvikle og sælge dem i siloer.

Ved at samle produkter fra mange forskellige leverandører på én platform kan vi i højere grad forhindre de situationer, hvor truslerne falder mellem to stole, fordi kunderne har mange forskellige produkter, som ikke taler sammen og derfor giver blinde vinkler i sikkerheden,” forklarer Christian K. Beck, landechef, Trend Micro, Danmark.

Lang liste af teknologipartnere

Platformen Trend Micro One samler en lang række teknologipartnere og virksomheder, som traditionelt har været konkurrenter på sikkerhedsmarkedet.

Listen bliver hele tiden længere og omfatter ud over Trend Micro virksomheder som Bit Discovery, Google Cloud, Microsoft, Okta, Palo Alto Networks, ServiceNow, Slack, Qualys, Rapid7, Splunk og Tenable.

Virksomheder drukner i sikkerhedsprodukter

En undersøgelse (https://www.trendmicro.com/explore/en_gb_soc-research/00792-v1-en-tmr) fra oktober 2021 viste, at 51 pct. ud af flere end 2.300 virksomheder adspurgte virksomheder ikke bruger mange af de it-sikkerhedsløsninger, de har investeret i.

I 42 pct. af tilfældene var årsagen manglende integration mellem systemerne.

Samme undersøgelse viste, at danske virksomheder i gennemsnit har 25 forskellige sikkerhedsløsninger i brug.

“Mange virksomheder har bygget så mange forskellige sikkerhedsprodukter oven på hinanden, at de drukner i arbejdet med at forsøge at håndtere og integrere dem. Det er netop det problem, Trend Micro One er i sat i verden for at afhjælpe ved at give virksomhederne én platform, som de kan bruge til både at identificere, vurdere og håndtere cybertrusler med. Vi er stolte af, at så mange virksomheder, inklusive vores konkurrenter, vil integrere deres produkter i vores nye platform,” slutter Christian K. Beck.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>