Unit4 strategisk opkøbt af TA Associates

Unit4, en global leder inden for cloud-software til virksomheder med  “people centric”organisationer, meddelte i dag, at det har underskrevet en endelig aftale om at modtage en majoritetsinvestering fra TA Associates, et førende globalt private equity-firma.

Unit4 strategisk opkøbt af TA Associates
Unit4 strategisk opkøbt af TA Associates

Partners Group, investerer sammen med TA på vegne af sine kunder.

Mike Ettling, administrerende direktør for Unit4, vil fortsætte med at lede virksomheden, støttet af det eksisterende ledelsesteam. Advent International, den nuværende majoritetsaktionær i Unit4, vil forlade sin andel i selskabet.

”Vores partnerskab med TA og Partners Group kunne ikke komme på et bedre tidspunkt. Med lanceringen af ​​ERPx, vores næste generations cloud-native ERP-platform, udvidelse af vores globale partnerøkosystem, skabelsen af ​​et stærkt og levedygtigt kundesamfund med Community 4U og dybere “people” -investeringer i vores kerne- og vækstmarkeder er Unit4 klar til at se dramatisk vækst gennem denne næste fase af vores rejse,” udtaler Mike Ettling, CEO, Unit4

Morgan Seigler, administrerende direktør hos TA og co-chef for TA’s Europe Technology Group supplerer: “Vi har fulgt Unit4 i mange år og har været imponeret over virksomhedens vækst og dedikation, under Mike’s ledelse, til at betjene people-centric organisationer på mellemmarkedet, hvilket stemmer overens med vores investeringsfilosofi. Vi er glade for at samarbejde med Mike og Unit4-teamet i den næste fase af deres rejse og hjælpe dem med at investere i og levere branche-relevante virksomhedsløsninger, der driver fastholdelse, ekspansion og vækst i organisationer over hele kloden.”