ASUS lancerer Zenbook S13 i Danmark
Hjem NYE PRODUKTER ASUS lancerer Zenbook S13 i Danmark

ASUS lancerer Zenbook S13 i Danmark

Af Redaktionen

ASUS har i dag lanceret Zenbook S13 (UX392) – en fuldstøbt kombination af premium kvalitet, stilfuldt design og rå kræfter, som giver denne ultraportable bærbar både ydeevne og portabilitet i et næsten umuligt lille chassis.

ASUS lancerer Zenbook S13 i DanmarkDens 13,9-tommers lysstærke firesidet NanoEdge-skærm, er den mest imponerende til dato med verdens tyndeste skærmkanter og et skærm-til-krop forhold på hele 97%. Med et NVIDIA GeForce MX150 dedikeret grafikkort og den nyeste 8. Gen Intel Core quad-core-processor, skubber Zenbook S13 grænserne for hvad der er muligt i et 13-tommers chassis.

Opsummering

  • Verdens tyndeste skærmkanter og 97% skærm-til-krop forhold: Minimal 13.9”-formfaktor med en utroligt lysstærk 462nits firesidet NanoEdge-skærm med ekstremt tynde skærmkanter
  • Verdens tyndeste bærbar med diskret grafik: GeForce MX150 GPU, 8. gen Intel Core i7 CPU og 512 GB PCIe SSD i et 12,9 mm tyndt chassis
  • Kvalitet, design og holdbarhed: CNC-fræset unibody konstruktion i aluminium med den militærkvalificerede holdbarhedsstandard MIL-STD-810G
  • Alle de vigtigste tilslutninger: I/O med USB 3.1 Gen 2 Type-A-port, to USB 3.1 Gen 2 Type-C-porte, MicroSD-kortlæser samt medfølgende Mini Dock

Verdens tyndeste skærmkanter og 97% skærm-til-krop forhold

Zenbook S13 tager tynde bezels til det næste niveau med en 13,9-tommers FHD-skærm, med det firesidet NanoEdge-design med 2,5mm bezels, der leverer branchens største skærm-til-krop forhold på hele 97%. Skærmen er også utrolig lysstærk og kan levere hele 462nits*, så du uden problemer kan arbejde både inde og ude.

Den øvre skærmkant indeholder et HD webkamera, og fungerer også som et lille ”håndtag” til at løfte computerens låg. Dette er en lille ændring, men en ændring som uden tvivl tilføjer værdi i brugerens daglige interaktioner med computeren.

På trods af den større skærm klarer ZenBook S13 at beholde et mindre fysisk fodaftryk (316 x 195 x 12,9 mm) sammenlignet med de fleste af markedets andre 13-tommer bærbare.

Verdens tyndeste bærbar computer med diskret grafik

Zenbook S13 anvender op til den nyeste 8. generations Core i7-8650U CPU parret med op til 16 GB RAM. En i7-processor nyder godt af fire kerner og otte tråde, hvilket giver brugeren mulighed for komplekse arbejdsbyrder, som videokodning eller til aggressiv multitasking, som redigering af fotos, mens der skiftes mellem produktivitets applikationer, e-mails og web browsing.

Ydeevnen fra processoren er parret med dedikerede grafikfunktioner muliggjort af et NVIDIA GeForce MX150 grafikkort. For at få mest muligt ud af CPU og GPU kræves der naturligvis rigelig af lagring og med en op til 512 GB PCIe SSD, maksimerer Zenbook S13 både lagringshastighed og kapacitet.

Kvalitet, design og holdbarhed

Designfilosofien bag Zenbook S-serien bygger på at de fineste ultrabærbare skal besidde en perfekt balance mellem portabilitet, et stilfuldt design og kraftfuld ydeevne. Med Zenbook S13 mener vi, at det er lykkedes for os at opnå denne balance – uden fortilfælde. Vi har skubbet grænserne og leverer ægte bærbarhed, med en smuk, tynd og let bærbar uden at ofre ydeevne og holdbarhed. Zenbook S13 opfylder nemlig de krævende MIL-STD-810G militære standarder for holdbarhed, hvor der torturtestes i hårde omgivelser, herunder ekstremer af højde, fugtighed og temperatur.

En af de mest slående ændringer for Zenbook S13 er designudseendet. For at sikre, at ingen plads blev spildt, er metalchassiset CNC-fræset fra én blok af solid aluminium, hvilket gør det muligt at udskære låget – med de komplekse udskæringer omkring tastaturet – uden at skabe unødvendig hulrum. Bearbejdningen gør det muligt for væggene at forblive tynde, mens der stadig er materiale nok omkring de vigtigste områder, så man undgår at kompromittere styrken.

På trods af sine kompakte dimensioner er intet omkring Zenbook S13 trangt. Det baggrundsbelyste tastatur spænder næsten den fulde bredde på tværs af computeren. Og mens tastaturer i ultraportable computere ofte er lavere på grund af deres slanke design, har Zenbook S13 faktisk en 1,4 mm tastedybde – hvilket er længere end på sin forgænger. Under tastaturet finder man et rummeligt touchpad med en integreret fingeraftrykssensor, der giver et hurtig og nemt login via Windows Hello.

Zenbook S13 kommer i den subtile Utopia Blue, som gør af modellen skiller sig ud fra mængden, mens den lysere farve smukt viser de signaturkendte koncentriske Zen-cirkler på låget.

Alle de vigtigste tilslutninger

Zenbook S13 byder på bekvemmeligheden ved en standard USB 3.1 Gen 2 Type-A-port og to USB 3.1 Gen 2 Type-C-porte. Begge USB-C porte kan bruges til tilslutning en ekstern skærm via Displayport, eller til opladning af computeren. Batteriet på 50 Wh giver op til 15 timers brug, og hvis det skulle blive nødvendigt, giver understøttelsen af fast charge-teknologi 60% batteri på 49 minutter.

Dertil findes der er også en 3,5 mm hovedtelefon/mikrofon indgang og en MicroSD-kortlæser og den medfølgende ASUS Mini Dock giver yderligere porte med 1x USB-C, 1x USB-A og 1x fuldstørrelse HDMI.

Tilgængelighed og Pris

ASUS Zenbook S13 (UX392FN) er tilgængelig hos udvalgte forhandlere allerede fra i dag.

Vejledende priser:

i5/8GB/256GB – 11.499 DKK

i7/16GB/512GB – 13.499 DKK

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>