Verdion styrker sit engagement med ansættelsen af ny Technical Director i Danmark
Hjem Nyheder Verdion styrker sit engagement med ansættelsen af ny Technical Director i Danmark

Verdion styrker sit engagement med ansættelsen af ny Technical Director i Danmark

Af Redaktionen

Den paneuropæiske logistikspecialist Verdion styrker sit engagement i Norden med ansættelsen af en ny Technical Director.

Ansættelsen er en del af en europæisk strategi, der skal styrke Verdions kapacitet inden for både investeringer, udvikling og kapitalforvaltning i takt med, at virksomhedens udviklings- og investeringspipeline vokser.

Jacob Rasmussen er blevet ansat som Technical Director i Danmark og får base på firmaets adresse i København. Herfra får han ansvaret for alle Verdions byggeprojekter herhjemme, herunder E20 Park Copenhagen og iPark Copenhagen. Jacob Rasmussen har tidligere været ansat som Director hos DS Flexhal A/S samt som Business Development Manager hos Rizzani de Eccher S.p.A.

Her har han arbejdet på tværs af Danmark og Sverige med ansvar for at levere større klargjorte produktionsfaciliteter med særligt fokus på energieffektivitet og sikkerhed. Jacob Rasmussen er uddannet bygningsingeniør, har et Postgraduate Diploma fra Copenhagen Business School og en Executive MBA fra Danmarks Tekniske Universitet Business.

Verdion styrker sit engagement med ansættelsen af ny Technical Director i Danmark

Jacob Rasmussen

Ansættelsen af Jacob Rasmussen kommer i forlængelse af ansættelser til Verdions tekniske team i Tyskland tidligere på året, hvor Alptug Taskin tiltrådte som Senior Technical Project Manager med ansvar for alle tekniske aspekter af firmaets VELF1-fond i landet, og Giancarlo Ciccotelli tiltrådte som Technical Project Lead – Cost Management med ansvar for Verdions udbudsprocesser i forbindelse med nybyggeri.

Også i Sverige har Verdion netop føjet endnu en profil til virksomheden, nemlig Mani Hemmaty, der er ansat som Technical Director. De nyansatte vil rapportere til Verdions Chief Technical Officer Peter Peeters, der udtaler:

“At levere nye logistikbyggerier med hurtighed og præcision er en af hjørnestenene i vores forretning. Ude i marken er det altafgørende at have erfarne personer med stærke lokale netværk og specifik logistikteknisk knowhow. Med disse nyansættelser har vi tilføjet nogle af de bedste folk til vores team, og de får afgørende roller i forhold til eksekveringen af vores voksende nordiske portefølje.”

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>