KEELE UNIVERSITY I ENGLAND SÆTTER FART PÅ DERES BÆREDYGTIGHED MED MILJØSMART RESERVESTRØM
Hjem BÆREDYGTIGHED Keele University i England sætter nu fart på deres bæredygtighed med miljøsmart reservestrøm

Keele University i England sætter nu fart på deres bæredygtighed med miljøsmart reservestrøm

Af Redaktionen

En moderne UPS sammen med et energieffektivt batterisystem øger Keele Universitys bæredygtighed.

Batterierne kan oplades med egenproduceret, vedvarende el, og den kombinerede løsning giver høj energieffektivitet.

Miljøsmart reservestrøm er en faktor til at reducere klimapåvirkning, som er let at overse.

Det er velkendt, at datacentre har en stor miljøbelastning på flere forskellige måder. Det handler ikke kun om strøm til servere og køleløsninger, der er masser af løsninger i et datacenter, der kan designes mere miljøvenligt. Det har de gjort på Keele University i Staffordshire i det centrale England, da det blev tid til at modernisere backup-strømløsningen. Universitetet har cirka 11.000 studerende.

En del af løsningen er en moderne UPS (uninterruptible power supply). Den anden del er en lige så moderne løsning til batteribackup. Produkterne fra Vertiv, en førende leverandør af datacenterløsninger, bidrager til reducerede mængder af kuldioxidudledning.

Vedvarende elektricitet

UPS-enhedens opgave er at sikre elforsyningen i tilfælde af afbrydelser og dårlig elkvalitet. Med det modulære batterisystem kan universiteterne lagre vedvarende elektricitet produceret lokalt og bruge den i tilfælde af udfald. Det bliver ikke mindst en mere miljøvenlig løsning end den, den erstatter.

Keele University har været Vertiv-kunde i lang tid, hvilket blandt andet er blevet anerkendt med brancheprisen DCS Awards 2022 for det mest bæredygtige datacenterprojekt. Valget af Vertivs UPS-enhed Liebert APM UPS er den seneste investering i Vertiv-produkter fra universitetet. Kapaciteten af ​​den installerede UPS-enhed er 400 kVA. Den skal levere uafbrudt strøm til universitetets to datacentre.

Karakteristisk for Liebert APM UPS er en energieffektivitet på 96 procent i standardtilstand, som kan øges til 99 procent. Det giver ikke kun højere kapacitet end den ældre løsning, men fylder også mindre. Til batteriinstallationen kan individuelle moduler udskiftes uden risiko for det udstyr, der er tilsluttet UPS-enheden. Defekte batterimoduler kan isoleres og udskiftes uden at påvirke hele batterisystemet.

Stor indsats

Keele University har investeret mere end £1,2 millioner i at reducere kulstofemissioner i løbet af de sidste seks år. Målet er at blive kuldioxidneutral i 2030. Udover at investere i at gøre de to datacentre mere miljøvenlige, har de også som de første i Storbritannien eksperimenteret med brugen af ​​brint i et gasnetværk. Læg dertil egen elproduktion med sol- og vindkraft.

KEELE UNIVERSITY I ENGLAND SÆTTER FART PÅ DERES BÆREDYGTIGHED MED MILJØSMART RESERVESTRØM

– Den skalerbare arkitektur i den nye UPS giver stor fleksibilitet. Hvis vores behov stiger i fremtiden, kan vi tilføje nye moduler, siger Alex Goffe, ansvarlig for teknisk drift og infrastruktur på Keele University.

Fra Vertivs side understreger man vigtigheden af ​​at arbejde med en kunde, der er langt fremme i forhold til energieffektivitet.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>