​Få endnu mere med på billedet – nye kamerafunktioner til Galaxy S10 og Galaxy Note10
Hjem NYE PRODUKTER ​Få endnu mere med på billedet – nye kamerafunktioner til Galaxy S10 og Galaxy Note10

​Få endnu mere med på billedet – nye kamerafunktioner til Galaxy S10 og Galaxy Note10

Af Redaktionen

Samsung giver nu Galaxy S10 og Note10 de nye og innovative kamerafunktioner fra Galaxy S20-serien via en kommende softwareopdatering.

​Få endnu mere med på billedet – nye kamerafunktioner til Galaxy S10 og Galaxy Note10Det betyder, at brugere vil kunne tage endnu bedre billeder og optage endnu bedre indhold med den nyeste software til kameraet såsom den populære Single Take-funktion. Det tager automatisk flere still- og bevægelsesbilleder med de forskellige kameraer på samme tid, så brugerne efterfølgende kan vælge den indstilling, der fangede øjeblikket bedst. Derudover får brugerne adgang til en række andre softwareudvidelser for en endnu bedre mobiloplevelse med Galaxy.

Sådan fungerer de udvalgte Galaxy S20-funktioner på Galaxy S10 og Galaxy Note10:

Avanceret foto- og videoteknologi

Softwareopdateringen gør udvalgte foto- og videofunktioner fra Galaxy S20 tilgængelige til Galaxy S10 og Galaxy Note10. Single Take-funktionen hjælper brugere med at fange øjeblikket med integreret AI-teknologi. Single Take bruger kameraets teknologi og AI til at optage flere billeder i still- og bevægelsesformat på samme tid og anbefaler derefter de bedste billeder til brugeren

Med forbedret nattilstand til Galaxy S10-serien og tilføjelsen af Night Hyperlapse på både Galaxy S10 og Note10-serien kan brugerne tage endnu bedre billeder og videoer, selv i mørkere omgivelser.

Når det perfekte billede er fundet, hjælper Custom Filter dig med at skabe dit eget filter ved at bruge et yndlingsfoto som inspiration. Det filter, der oprettes af brugeren, kan derefter gemmes til senere brug

For den håbefulde filmskaber giver Pro Video-tilstand brugerne endnu mere kontrol over indstillinger som ISO, lukkertid og eksponeringsniveau. Du kan også skifte mellem det forreste og det bagerste kamera under optagelse. Med den opgraderede nattilstand til Galaxy S10 er det muligt at tage endnu lysere og klarere fotos i mørkere omgivelser.

Smartere galleri

Opdateringen inkluderer også flere nye gallerifunktioner, der hjælper brugeren med at organisere indholdet på sin Galaxy. Når Clean View-indstillingen er aktiveret, grupperer galleri-appen automatisk billeder med lignende motiver for at skabe et mere organiseret fotogalleri. Brugere kan også nemt gennemgå lignende billeder og udvælge en favorit, der fungerer som miniature for den enkelte gruppe af billeder. Når du ser et billede i galleriet, kan du nemt zoome ind på et billede og trykke på Quick Crop i øverste venstre hjørne for at beskære billedet direkte til den ønskede størrelse.

Forenklede delingsmuligheder

Nu kan brugerne dele indhold lettere og hurtigere. Med Quick Share kan man se, hvilke af ens kontakter der er tæt på og direkte dele fotos, videoer eller endda store filer med flere personer. Med Music Share kan man udvide sin parrede Bluetooth-forbindelse, hvilket betyder, at brugere kan dele deres Bluetooth-forbindelse med en enhed. Derefter behøver brugere ikke at afbryde forbindelsen, hvis en ven ønsker at afspille deres musik gennem deres parrede højttalere eller bilanlæg.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>