Palo Alto Networks introducerer ny AI-drevet Strata Cloud Manager og nye avancerede sikkerhedsfunktioner
Hjem sikkerhed Palo Alto Networks introducerer ny AI-drevet Strata Cloud Manager og nye avancerede sikkerhedsfunktioner

Palo Alto Networks introducerer ny AI-drevet Strata Cloud Manager og nye avancerede sikkerhedsfunktioner

Af Redaktionen

Palo Alto Networks lancerer Strata Cloud Manager, branchens første AI-drevne løsning til Zero Trust-management samt fem nye Next-Generation Firewalls, der er designet til at imødekomme de forskellige behov i moderne virksomheder.

IT-sikkerhedsvirksomheden Palo Alto Networks har netop lanceret Strata Cloud Manager, branchens første AI-drevne løsning til nulstilling af tillid og drift.

Udover dette introducerer Palo Alto Networks også avancerede sikkerhedsfunktioner og fem nye Next-Generation Firewalls.

Med over 4400 maskinlæringsmodeller er Palo Alto Networks godt positioneret til at bevise, at kombinationen af AI og Zero Trust bedst kan beskytte nutidens kundebehov. Strata Cloud Manager revolutionerer netværkssikkerhedsstyring og -drift ved proaktivt at forhindre netværksafbrydelser ved hvert håndhævelsespunkt.

Med Strata Cloud Manager kan sikkerhedsteams:

  • Sikre kontinuerlig netværksdrift: Med præventiv analyse hjælper Strata Cloud Manager organisationer med at forudse kapacitetsflaskehalse og vurdere infrastrukturens overordnede tilstand op til syv dage i forvejen, hvilket gør det muligt for sikkerhedsteams at forhindre operationelle forstyrrelser effektivt.
  • Forbedre netværkssikkerhed med branchens bedste praksis: Udnyt AI-drevet analyse af politikker og realtidsdata for at styrke netværkssikkerheden.
  • Strømline netværkssikkerhedsstyring og øge effektiviteten: AI letter for første gang overvågningen af konfigurationer og sikkerhedspolitikker på tværs af alle formfaktorer, herunder SASE og hardware- og software-firewalls, hvilket sikrer ensartet beskyttelse og minimerer operationelle omkostninger.

Palo Alto Networks introducerer ny AI-drevet Strata Cloud Manager og nye avancerede sikkerhedsfunktionerDette gør det muligt for sikkerhedsteams at sikre kontinuerlig netværksdrift, forbedre netværkssikkerhed med branchens bedste praksis og optimere netværkssikkerhedsstyring for øget effektivitet. Udover dette har Palo Alto Networks annonceret fem nye Next-Generation Firewalls, herunder PA-7500 til krævende netværk, PA-415-5G til 5G-netværk, og PA-450R til de hårdføre miljøer.

Derudover er der introduceret detektionsfunktioner, der er designet til proaktivt at forhindre trusler såsom ”man-in-the-middle ”-angreb og SaaS-platform-hosted phishing-angreb.

Det avancerede URL-filtreringssystem kan forudse og blokere 88 procent af skadelige URL’er hele 48 timer før konkurrerende løsninger, hvilket sikrer netværkssikkerhedsbeskyttelse på et forhøjet niveau.

Læs mere på deres hjemmeside for at få alle detaljer om de nye innovationer fra Palo Alto Networks.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>