Accenture og Deloitte vinder priser som årets partnere
Hjem TELEKOMMUNIKATION Accenture og Deloitte vinder priser som årets bedste partnere

Accenture og Deloitte vinder priser som årets bedste partnere

Af Redaktionen

På dette års europæiske partnerevent har Boomi har netop uddelt priser til de af deres partnere, der har udmærket sig i årets løb.

Her har Accenture vundet prisen for det mest innovative projekt, mens Deloitte vinder prisen som den bedste løsningspartner.

Begge har vundet i kategorien som global systemintegrator af Boomis integrationsplatform.

“I takt med at organisationer står over for store udfordringer med at transformere deres forretning for at nå deres strategiske og operationelle mål, står integration øverst på dagsordenen for CIO’er og CDO’er, Vi er meget stolte af det arbejde, vi gør for konsekvent at levere innovative løsninger, der løser komplekse forretningsudfordringer hos vores kunder. Denne pris er et klap på skulderen til de højt kvalificerede og talentfulde medarbejdere, vi har i Deloitte Integration Services-teamet, og det stærke partnerskab, vi har med Boomi,” siger Jason Newman, Partner, Integration Services, Deloitte UK.

På det europæiske partnerevent i Amsterdam deltog mere end 300 mennesker fra Boomis mere end 800 partnere. Deltagerne mødtes for at lære, netværke og høre om de mange spændende løsninger, der er blevet skabt i løbet af året, der gik.

Accenture og Deloitte vinder priser som årets partnere“Vores partnere er betroede rådgivere, strategiske konsulenter, ledere inden for IT og digital transformation og innovatorer inden for cloud-infrastruktur. Hver dag løser de problemer ved at implementere Boomis teknologiske platform. Vi er glade for at kunne anerkende det arbejde, de har udført, i det forgangne år,” siger Derek Thompson, Vice President of Business Development, EMEA hos Boomi.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>