8 ud af 10 virksomheder, der investerede i udvikling under pandemien, er lykkedes med digitalisering
Hjem UNDERSØGELSE 8 ud af 10 virksomheder, der investerede i udvikling under pandemien, er lykkedes med digitalisering

8 ud af 10 virksomheder, der investerede i udvikling under pandemien, er lykkedes med digitalisering

Af Redaktionen

Unit4, en førende global leverandør af forretningssystemer i skyen til mellemstore serviceorganisationer, præsenterer den anden årlige udgave af Business Future Index-undersøgelsen.

Undersøgelsen omfatter 3.450 deltagere fra 12 lande og viser, hvordan pandemien har påvirket virksomheder i løbet af de seneste 12 måneder.

Den viser, hvordan HR-strategier, virksomhedspolitik og teknologianvendelse har ændret sig og peger på, hvilke områder der bør prioriteres i de kommende år. En klar konklusion er, at en øget forandringshastighed har en positiv indvirkning på rentabiliteten.

Nøglekonklusioner:

  •  Effekter fra Covid-19-pandemien: Af de virksomheder, der har investeret i hurtig vækst siden pandemien ramte, har 51 procent nået deres forretningsmål for 2021. Blandt dem, der ikke investerede i hurtig vækst, er procentdelen kun 28 procent.
  • Positive effekter af forandringsarbejde. De virksomheder og organisationer, der har investeret i forandringsarbejde, er lykkedes med digitalisering (80 procent), forbedret trivsel for medarbejderne (74 procent), opnået bedre samarbejde i teams (73 procent) og bedre oplevelser for kunder og slutbrugere (72 procent). ).
  • Flere succesrige satsninger. Mere end 90 procent af virksomheder og organisationer rapporterer om en hurtig udvikling og udvidelse af investeringer i transformation (52 procent), fleksible arbejdsforhold (51 procent) og software, der forbedrer medarbejdernes produktivitet og arbejdserfaring (45 procent).
  • 8 ud af 10 virksomheder, der investerede i udvikling under pandemien, er lykkedes med digitaliseringBredere rekruttering. 49 procent af alle virksomheder og organisationer har formået at rekruttere personale fra et større geografisk område det seneste år.
  • Fremtidige prioriteter. Blandt de prioriterede investeringer i de næste 12 måneder er at tiltrække og fastholde personale (62 procent), udvikling af nye produkter og tjenester (59 procent) og digital transformation (59 procent).

– Som i alle kriser er det de virksomheder, der har investeret i innovation for arbejdsforhold og teknologistrategier, der er lykkedes bedst under

pandemien, siger Mike Ettling, administrerende direktør i Unit4.

De tre vigtigste områder at fokusere på fremadrettet er arbejdsforhold, politisk arbejde og værktøjer. Politikmæssigt er for eksempel miljø, bæredygtighed og ansvarlig styring vigtige områder. Eksempler på værktøjsområder at fokusere på er cloud-tjenester, datahåndtering, realtidsrapportering, workflowautomatisering samt AI og maskinlæring. Business Future Index 2022 danner en ramme for det forandringsarbejde, der skal til for at lykkes.

– Undersøgelsen viser, hvor vigtigt det er at investere i de rigtige værktøjer og systemer for at forenkle processer og komme hurtigt videre i forandringsarbejdet, ved at fremme produktivitet og engagement på arbejdspladsen, siger Katarina Gunnarsson, regionschef Nordic hos Unit4.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>