Polestar lancerer web-browser i Polestar 2
Hjem NYE PRODUKTER Polestar lancerer en ny web-browser i Polestar 2

Polestar lancerer en ny web-browser i Polestar 2

Af Redaktionen

Efter stor efterspørgsel fra Polestars brugere har det svenske premium elsbilsmærke i samarbejde med det norske softwareselskab Vivaldi Technologies lanceret en ny full-scale web browser i Polestar 2.

Den nye Vivaldi Web Browser er den første tilgængelige browser til Android Automotive OS, og Polestar-bilister kan altså nu se frem til at browse i bilen, mens den lader – præcis som på deres mobile enheder.

I takt med at den digitale udvikling tager fart, øges forbrugernes krav også til digitale løsninger i deres hverdag. Som digital frontrunner er svenske Polestar naturligvis helt med fremme i denne digitale udvikling, og det kommer nu til udtryk i form af en ny web-browser på den 11-tommers store skærm i Polestar 2.

Polestar lancerer web-browser i Polestar 2Thomas Ingenlath, der er Polestars administrerende direktør, er begejstret for den nye funktion:

“Det er fantastisk, at vi kan imødekomme Polestar-communitiets ønske om en browser-funktion med den nye Vivaldi-browser – og så endda som en julegave. Med denne nye funktion åbner der sig en hel verden af web-baserede muligheder og ting at udforske i Polestar 2.”

Nye digitale muligheder

Den nye web-browser, der er udviklet af softwareselskabet Vivaldi Technologies i Norge, tilbyder en lang række browserbaserede funktioner på den 11-tommers store midterskærm i Polestar 2, der kører på Androids Automotive OS styresystem.

Med touch-browsing, streamingmuligheder, online shopping og state-of-the-art sikkerhedsforanstaltninger kommer web-browseren til at fungere præcist som en browser på mobile enheder. Vivaldi-browseren er bygget om omkring fleksibilitet og indeholder bl.a. en reklameblokker, et oversættelsesværktøj, notefunktion, sporingsbeskyttelse og en krypteret synkroniseringsfunktion.

Om samarbejdet siger Jon Stephenson von Tetzchner, administrerende direktør for Vivaldi Technologies:

“Vi er utrolig stolte over at implementere vores browser i en bil for første gang, og så endda i et bilmærke som Polestar. Vi arbejder ud fra de samme teknologiske og miljømæssige ambitioner som Polestar. Vi værdsætter transparens, privatliv, og ansvarlig innovation – herunder det faktum, at vi har vores servere placeret på Island, som er et af Polestars nyeste markeder. Ligesom Polestar er vi et brand, der udfordrer det konventionelle marked, alt imens vi har en skandinavisk tilgang til design, der er baseret på tillid og villigheden af at lytte til vores forbrugere.”

Vivaldi-browseren til Polestar 2 er nu tilgængelig i hele Europa, Nordamerika og visse markeder i Asien og Stillehavsområdet.

Den nye browserfunktion til Polestar 2 introduceres i kølvandet på en dugfrisk performance software-opgradering, der blev lanceret til Polestar 2 i slutningen af november.

De nye software-opgraderinger styrker også Polestars position forud for den foreslåede fusion med Gores Guggenheim, Inc. (Nasdaq: GGPI, GGPIW og GGPIU), som forventes at blive afsluttet i første halvdel af 2022.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>