iBinder Group erhverver SokoPro, Finlands førende system til dokumenthåndtering i byggebranchen
Hjem NYHEDER iBinder Group erhverver SokoPro, Finlands førende SaaS-løsning til dokumenthåndtering i byggebranchen

iBinder Group erhverver SokoPro, Finlands førende SaaS-løsning til dokumenthåndtering i byggebranchen

Af Redaktionen

iBinder, Nordens førende digitale platform til håndtering af dokumenter og informationer i byggeprojekter og ejendomsadministration, erhverver SokoPro, Finlands førende SaaS-løsning til byggeprojekter.

Erhvervet styrker iBinder Groups markedsposition i Norden yderligere.

Erhvervet af SokoPro accelererer iBinder Groups vækstrejse og udvider gruppens attraktive tilbud til kunder i alle nordiske lande. Sælgeren er Grano, som er en del af Panostaja Group.

SokoPro er Finlands førende dokumenthåndteringsssystem til byggeprojekter, med cloud-baserede SaaS-services til håndtering, deling og arkivering af informationer fra de første dokumenter i skitsefasen til håndtering af informationer i hele bygninges livscyklus.

– SokoPro styrker iBinder Group og det globale potentiale for vores meget effektive SaaS-baserede informationshåndteringsløsninger. Med det uafbrudte digitale informationsflow, som den ekspanderende iBinder Groups projektplatform skaber, kan vi hjælpe vores kunder og deres samarbejdspartnere i vores vigtigste markeder, til at samarbejde mere effektivt – for de tidlige skitsefaser, til langsigtet ejendomsdrift – altid med bygningen i fokus, siger Per Hedebäck, CEO i iBinder Group.

iBinder Group erhverver SokoPro, Finlands førende system til dokumenthåndtering i byggebranchenTidligere i år indgik iBinder Group aftale om erhvervelse af Byggnet og også, som annonceret i november, SundaHus som markant kompetterer gruppens udbud af løsninger.

– ”Med SundaHus, materialedatabase som en integreret del af vores Saas-platform, kan vi hjælpe bygherrer og bygningsejere med at håndtere nye krav til klimadeklarationer, materialevalg og EU’s taksonomi for bæredygtige investeringer. Erhvervet af SokoPro åbner for generering af yderligere værdiskabelse og attraktiv salgsmuligheder i det finske marked”, tilføjer Per Hedebäck.

Men enkelthed som ledestjerne, hjælper iBinder Group kunderne med at samarbejde og dele informationer igennem alle faser af en ejendoms livscyklus; fra skitse til projektering, udbud, udførelse og drift. iBinder Group har de seneste 3 år haft en gennemsnitlig årlig vækst på 25% og har fået flere Gazelle i flere nordiske lande. Lav produktivitet, højt ressourceforbrug og højt klimaaftryk er de største udfordringer for bygge- og ejendomssektoren.

– “Ved at blive en del af iBinder Group, får SokoPro endnu flere muligheder for softwareudvikling i verdensklasse. På verdensplan er de nordiske lande pionererne i digitaliseringen af byggebranchen og vores banebrydende viden har også stor interesse i blandt andet Tyskland og England. Denne aftale er en stor mulighed for alle involverede i SokoPros udvikling og salg. We er meget glade for at vi hos Grano kan fortsætte med at sælge dette high-end produkt” siger Granos virkende CEO Kimmo Kolari.

Efter erhvervet af SokoPro har iBinder Group 108 ansatte og en omsætning på SEK 244 millioner. I forbindelse med erhvervet vil SokoPro Oy blive etableret med otte ansatte, som vil stå for produktudvikling, kundesupport, marketing og salgssupport. Grano vil fortsat være SokoPros eneste forhandliger i Finland. Transaktionen vil være gennemført ved udgangen af januar 2022.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>