DJI Osmo Mobile 6 sparker dine mobiloptagelser til helt nye højder
Hjem NYE PRODUKTER DJI Osmo Mobile 6 sparker nu dine mobiloptagelser til helt nye højder

DJI Osmo Mobile 6 sparker nu dine mobiloptagelser til helt nye højder

Af Redaktionen

DJI, markedets førende producent af forbrugerdroner og kameraer til kreative sjæle, lancerer nu Osmo Mobile 6, en lommekompakt stabiliseringsenhed (også kaldet en gimbal), som får dine mobiloptagelser til at ligne en million.

Den nyeste Mobile 6-version byder på forbedrede stabiliseringsevner, forbedret software og redigeringsmuligheder og et mere ergonomisk design samt de nyttige Quick Launch- og ActiveTrack 5.0-funktioner.

“Uanset om du er udendørs og camperer med familien eller hjemme med en gruppe venner, vil alle gerne udforske deres kreativitet og fange øjeblikket på en unik måde. En DJI Osmo Mobile-stabilisator er den perfekte ledsager til at sikre de bedste smartphone-optagelser, og Osmo Mobile 6 er det bedste, vi nogensinde har lavet,” siger Paul Pan, Senior Product Line Manager hos DJI.

Osmo Mobile 6 vejer under 300 gram og kan let være i din lomme – parat til at tage i brug på ingen tid. Med den indbyggede, udtrækkelige stang er det let at indfange hele dit motiv fra alle vinkler – også de rigtig kreative af slagsen.

Tre kraftige motorer sørger for, at videoen altid er stabil, så du undgår rystelser og irriterende bevægelser i videoen, hvilken gør Mobile 6 perfekt til at fange dine børns fodboldkamp, på en løbetur eller til at lave en super lækker ferie-montage.

Hurtig som et lyn

Når det rette øjeblik kommer, er det afgørende, at du hurtigst muligt at kan være klar til at filme. Osmo Mobile 6 kommer derfor med den nye Quick Launch-funktion, så når du tilslutter en iPhone til stabilisatoren, åbner den tilhørende Mimo-app automatisk iPhone-kameraet, så du er klar til at filme på ingen tid.

Ligeledes hjælper den nye ActiveTrack 5.0 med automatisk fokusering af et motiv, så kameraet altid er rettet på eksempelvis dig via selfiekameraet eller på dit barn, der spiller fodbold på banen. Det hjælper igen med at skabe de bedste smartphone-videoer.

DJI Osmo Mobile 6 har en lang række smarte modes, hvor du kan låse forskellige rotationer og bevægelser, så du kan skabe netop det videoforløb, du har brug for. Med den indbyggede sidehjul-knap er det muligt at tilpasse eksempelvis fokuspunkt eller zoome på din smartphone.

DJI Osmo Mobile 6 sparker dine mobiloptagelser til helt nye højderMobile 6 kommer desuden med en række smarte funktioner indbygget, herunder Timelapse, DynamicZoom, Panorama og Storymode, som hjælper med at skabe fede montager af hvad end, du filmer. Genialt til ferieturen, og med DJI’s to officielle apps, Mimo og LightCut, er det let at redigere dine videoer direkte fra smartphonen.

Tilgængelighed og pris

DJI Osmo Mobile 6 og Osmo Mobile SE er tilgængelige i dag på DJI’s hjemmeside og snarligst via udvalgte forhandlere til en vejledende pris på:

Osmo Mobile 6 1399 kr.
Osmo Mobile SE 849 kr.

Osmo Mobile 6 kommer med en magnetisk kameraklemme, tripod, strømkabel, håndledssnor og opbevaringspose

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>