Bring er flyttet til nyt og grønnere logistikcenter i Greve

De første pakker er nu sendt ud fra Brings nye Logistikcenter København, der er bygget til at håndtere den stigende vækst og de store udsving i e-handlen.

Bring er flyttet til nyt og grønnere logistikcenter i Greve
Sorteringsbånd Bring Logistikcenter København .

Under coronaperioden er antallet af pakker fra e-handlen steget med over 60 %, i forhold til samme perioden sidste år.

Logistikcenteret i Greve måler 14.000 m2, og er top moderne både med omtanke for miljø og sikkerhed.

Modtagerne kan nu se frem til en stabil og hurtigere levering – også i perioder med mange pakker.

Allerede nu er der sket en stor stigning i e-handlen og mange forventer at handle [HA1] [SCG2] Med det nye logistikcenter opruster Bring til at imødekomme fremtidens e-handel.

Vi har glædet os meget til at flytte ind i det nye, moderne logistikcenter, som er fuldstændigt tilpasset til at servicere fremtidens e-handel, fortæller Per Buus, Salgsdirektør, Bring i Danmark.

Fleksibilitet og hurtigere leveringstider

Logistikcenteret i Greve måler 14.000 m2 og indeholder et helt nyt sorteringsanlæg, der har større kapacitet og specifikt er bygget til at håndtere store udsving i antallet af pakker.

– Den øgede kapacitet giver os mulighed for at imødekomme de store volumener langt mere effektivt og betyder, at vi kan blive ved med at vokse både i antal af pakker og medarbejdere i takt med stigningen i e-handlen. Samtidig giver det helt nye muligheder for at udvikle vores tjenester fremover, fortsætter Per Buus.

Moderne og bæredygtig arbejdsplads

Logistikcenteret er bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik via. gangbroer er med til at mindske unødvendig trafik i og omkring logistikcenteret. Det betyder at medarbejderne kan føle sig trygge, når de bevæger sig rundt på området.

Miljø får også en helt central rolle på det nye logistikcenter. Når solcellerne på taget er færdigmonteret, vil det daglige energiforbrug primært komme fra solenergi.

Vi har et ansvar for, at vores medarbejder kan føle sig trygge, når de er på arbejde. Derfor har det været vigtigt at inddrage medarbejderne allerede fra start. Samtidig er målet udelukkende at køre CO2 neutralt i 2025. Vi er derfor stolte af, at vores fysiske rammer også matcher vores ambition fortællerPer Buus.

Bring udvider fortsat i Danmark

Allerede nu er Bring i fuldgang med at bygge et nyt logistikcenter i Taulov. Indflytning forventes i slutningen af 2020. Ligeledes er Bring Courier & Express flyttet til nye faciliteter i Sydhavn i København, så man fortsat er tæt på kunder og cykelbude i byen.