Atea Danmark er ”honoroble mention” i Ciscos Digital Sustainabillity Challenge
Hjem BÆREDYGTIGHED Atea Danmark er nu ”honoroble mention” i Ciscos Digital Sustainabillity Challenge

Atea Danmark er nu ”honoroble mention” i Ciscos Digital Sustainabillity Challenge

Af Redaktionen

I november 2021 udfordrede Cisco sine partnere globalt til hjælpe deres kunder med at takle klimaproblemer og nå egne bæredygtighedsmål ved hjælp af Cisco-teknologi.

Nu er vinderne fundet, og danske Atea er udpeget som ”honorable mention”.

Teknologisk udvikling, der fremmer kampen om en mere bæredygtig fremtid, er et ansvar, der påhviler techbranchen som helhed, og hos Cisco mærkes det tydeligt, at temaet i stigende grad er en topprioritet blandt kunderne.

Derfor annoncerede man i november 2021 Cisco Partner Digital Sustainability Challenge, hvor Cisco-partnere over hele verden blev opfordret til at udvikle løsninger ved hjælp af Cisco-teknologi for at hjælpe kunderne med at tackle klimaproblemer og nå deres egne bæredygtighedsmål.

Kriterierne for Ciscos Digital Sustainability Challenge var blandt andet at fremskynde innovation, demonstrere samarbejde og vise en målbar effekt.

Nu er vinderne af den globale udfordring fundet, og mens HCL teknologies løb med sejren i EMEA-regionen, blev Atea Danmarks løsning fremhævet som en ”honorable mention”.

”Vi er meget stolte af, at vores bidrag om CO2-reduceringer indenfor Smart Buildings har vundet Cisco prisen ”Honorable Mention”. Vores bidrag har fokus på innovative teknologier, der accelererer digitaliseringen af bygninger, og som kan hjælpe med at nedsætte CO2-aftrykket. I Atea har vi en klar målsætning om at hjælpe vores kunder med at reducere deres CO2-udledning ved at designe, implementere og rådgive om nye teknologier, så det er jo en fornøjelse, når en af vores strategiske partnere også ser potentialet i vores løsninger”, siger Kristjan Hugosson, Sustainability Technology Manager i Atea.

Hos Cisco udtaler den danske landechef, Cynthia Koetsier-Beerten, at man er overvældet over de mange stærke løsninger i feltet.

”Hos Cisco Danmark er vi begejstrede over at se vores partner Ateas initiativ blive anerkendt i sådan grad,” siger hun.

Atea Danmark er ”honoroble mention” i Ciscos Digital Sustainabillity ChallengeCisco har ligeledes sat en ambitiøs kurs for virksomhedens bæredygtige udvikling blandt andet med målsætningen om at eliminere netto-udledningen af drivhusgasser inden 2040. For at fremme den bæredygtige udvikling i Cisco, er man bevidst om, at virksomhedens partnere spiller en afgørende rolle i forbindelse med at skabe resultater både for kunderne og for planeten.

Ciscos næste Digital Sustainabullity Challenge afholdes i 2023.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>