Ikonisk server fylder 30 år
Hjem LEVERANDØRLENOVO Ikonisk ThinkSystem-server fylder 30 år

Ikonisk ThinkSystem-server fylder 30 år

Af Redaktionen

For tredive år siden lancerede Lenovo den første ThinkSystem-server, og i anledning af jubilæet lancerer virksomheden stærke nyheder i ThinkSystem-serien.

 I 1992 blev den allerførste Lenovo ThinkSystem-server installeret – x86-serveren for at være helt præcis.

Den blev et afgørende gennembrud for databehandling-teknologien og startskuddet for den moderne informationsæra. I dag 30 år senere hylder Lenovo det innovative ThinkSystem med den mest omfattende portefølje af nye end-to-end infrastrukturløsninger i techvirksomhedens historie.

“I mere end 30 år har Lenovo været pioner inden for infrastrukturløsninger, som har ændret hele industrier,” siger Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo Group og President of Infrastructure Solutions Group. “Med udgangspunkt i denne arv præsenterer vi nu den bredeste porteføljeudvidelse nogensinde. Den rummer branchens førende ydeevne, pålidelighed og bæredygtighed, alt sammen baseret på en åben arkitektur, der giver vores kunderne endnu bedre mulighed for at udnytte data til at løse menneskehedens største udfordringer.”

Den globale digitalisering accelererer hurtigere end nogensinde. Forventningen er, at den globale datamængde fordobles inden 2025. Moderne organisationer har brug for helt ny it-arkitektur, der afspejler den voksende efterspørgsel på hurtig og sikker databehandling. Dertil kommer et udvidet behov for robuste løsninger mod stadig mere sofistikerede sikkerhedstrusler og fleksible implementeringsmuligheder til at opbygge hybride multi-cloud-infrastrukturer på tværs af en global åben cloud-arkitektur.

Lenovos nye portefølje er udviklet til at generere hurtigere indsigt fra komplekse data og levere integreret hardware, software og tjenester samt bæredygtige computerfunktioner inden for både nye hybride multi-cloud- og edge-miljøer og traditionelle og AI-arbejdsbelastninger (kunstig intelligens) på tværs af detailhandel, produktion, finanssektoren, sundhedssektoren, telekommunikationsindustrien og meget mere. De nye teknologier og løsninger inkluderer blandt andet:

– De nye Lenovo Infrastructure Solutions. En V3- arkitektur med avancerede ThinkSystem-, ThinkAgile- og ThinkEdge-servere og forbedret Lenovo ThinkShield-sikkerhedsfunktioner, der giver større fleksibilitet samt øget it-robusthed og ydeevne.

–  Den nye cloudbaseret Lenovo XClarity One softwareadministrationsplatform, der integrerer TruScale Infrastructure-as-a-Service, Management-as-a-Service og Smarter Support-analyser og dermed skaber en mere fleksibel og enkel administration, automatisering og måling fra edge til cloud.

Ikonisk server fylder 30 år– Femte generation af Lenovo Neptune varmtvandskøling, der genbruger kredsløb af varmt vand til køling og reducere strømforbruget. Samtidig udvides Lenovos CO2-offset-tjenester til en bredere vifte af servere. Tilsammen støtter disse bæredygtighedstiltag Lenovos vision om at opnå netto-nul-niveau inden 2050 og hjælper virksomheder med at komme i mål med deres egne bæredygtighedsmål.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>