Poly’s nye E-serie og CCX-bordtelefoner professionaliserer hjemmearbejdspladsen
Hjem NYE PRODUKTER Poly’s nye E-serie og CCX-bordtelefoner professionaliserer hjemmearbejdspladsen

Poly’s nye E-serie og CCX-bordtelefoner professionaliserer hjemmearbejdspladsen

Af Redaktionen

Det hybride arbejdsliv bliver nu understøttet af Poly’s seneste E-serie og nye CCX-bordtelefoner, som professionaliserer hjemmearbejdspladsen.

Poly, en af markedet førende producenter af avancerede audio- og videoløsninger til virksomheder og hybridkontorer, har sat sig for at levere de mest avancerede løsninger til de hybridarbejdspladser.

Det gælder eksempelvis Poly Edge E-serien og CCX 505-bordtelefonen. Den nye E-serie indebærer 5 nye telefoner, Poly Edge E220, E320, E350, E450 og E550 og CCX 505 er den seneste tilføjelse til Poly’s CCX Business Media-telefonserie.

Poly Edge E-serien

Den nye Poly Edge E-serie er skabt med det nye hybridarbejdsmiljø i tankerne. Telefonerne har et attraktivt design, som passer selv ind i den ansattes hjem. Telefonerne har Poly’s velkendte lydkvalitet i højeste kvalitet, så alle typer samtaler er krystalklare – både i forhold til højttalerenheden og mikrofonen.

Poly’s Acoustic Fence og NoiceBlockAI-teknologier hjælper med at fjerne al baggrundsstøj, hvad end det er kollegaer eller en gøende hund.

Poly’s nye E-serie og CCX-bordtelefoner professionaliserer hjemmearbejdspladsenLigeledes er telefonerne udviklet med post-pandemien i tankerne. Med en Microban-antibakteriel overflade mindskes muligheden for at sprede bakterier.

Telefonerne er ligeledes lette at forbinde med headsets og endda brugerens smartphones, så alle opkald kan tages med Edge E bordtelefonen og nyde godt af dens støjreduktionsevner. Den benytter desuden ikke den ellers velkendte Ethernet-stik, men i stedet WiFi, så de let sættes op hvor som helst.

Benyttes Edge E-serien i stedet i et fælleskontor med hot-desks, som hybridarbejdere kan benytte ad hoc, kan de let – med den dertilhørende Edge E-app – parre deres profil til telefonen, så de rette opkald går direkte til medarbejderen den pågældende dag.

CCX 505-skrivebordtelefon

CCX 505 er noget så atypisk som en Android-styret skrivebordstelefon, og imens CCX 505 normalt ville blive anset som bygget til kontormiljøet, så tro om igen. Med den indbyggede WiFi fremfor Ethernet-tilslutning er den let at sætte op i et hjemmekontor, og touchskærmen gør det let at interagere, starte møder eller indstille telefonen. Den kommer desuden med en række smarte funktioner og teknologier, der gør dine møder bedre og med skarpere lyd, herunder Poly HD Voice, Poly Acoustic Clarity, Acoustic Fence og NoiseBlock AI.

CCX 505 kan desuden let forbindes til Poly-headsets for at skabe en god, trådløs brugeroplevelse.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>