Azets styrker teknologiudbud til kunderne med overtagelse af ERP-forretning baseret på Microsoft BC og LS Retail fra Solteq
Hjem TEKNIK Azets styrker teknologiudbud til kunderne med overtagelse af ERP-forretning baseret på Microsoft BC og LS Retail fra Solteq

Azets styrker teknologiudbud til kunderne med overtagelse af ERP-forretning baseret på Microsoft BC og LS Retail fra Solteq

Af Redaktionen

Azets, den internationale outsourcing-, compliance- og rådgivningskoncern, har i dag underskrevet en aftale om at overtage Solteq Plc’s -forretning inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central- og LS Retail.

Aftalen omfatter de professionelle tjenester, medarbejdere og kunder, der er relateret til Solteqs Microsoft BC- og LS Retail-forretning.

Den årlige omsætning i den opkøbte virksomhed er på ca. 11,2 millionereuro.

Som en del af opkøbet bliver omkring 60 dygtige medarbejdere, der arbejder i Finland, Sverige, Norge og Danmark, overflyttet til Azets-teamet.

Ulla Nikkanen, administrerende direktør for Azets Finland, udtaler: “Vores teknologiske strategi går ud på at vælge de bedste tredjepartsprodukter på markedet og kombinere dem med implementeringskompetence af høj kvalitet, herunder indgående procesviden og automatiseringsmuligheder. Når vi kombinerer kompetencerne fra den erhvervede virksomhed med Azets’ kompetencer indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central og LS Retail, er det en del af vores ambition om at blive en vigtig implementeringspartner og leverandør af Business Central-baserede tjenester og løsninger internationalt. Det giver gode muligheder for vækst gennem vores lokale og internationale kunder og vores tilstedeværelse i hele Europa.”

Azets styrker teknologiudbud til kunderne med overtagelse af ERP-forretning baseret på Microsoft BC og LS Retail fra Solteq

Aarne Aktan, Ulla Nikkanen

Allerede i dag leverer Azets outsourcede regnskabstjenester baseret på Microsoft Business Central-løsninger både lokalt og internationalt. Med dette opkøb kan Azets tilbyde sine kunder omfattende cloud-baserede ERP-løsninger baseret på en enkelt platform, der ikke kun omfatter finansiel administration, men også indkøb, salg, lagerstyring, logistik, produktion og kundeservice-moduler, udvidet med LS Retails butiks- og POS-funktioner.

Desuden får kunderne adgang til Azets’ brede udvalg af tjenester, herunder outsourcing af regnskabs-, løn- og HR-tjenester, rådgivningstjenester samt relateret software.

Aarne Aktan, administrerende direktør for Solteq Plc., udtaler: “Det er en logisk fortsættelse af de tidligere gennemførte transaktioner. Azets er en naturlig afløser for os indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central og LS Retail, og de er en fremragende vækstplatform for den frasolgte virksomhed og de eksperter, der arbejder her. Nu vil vi fokusere endnu mere på de udvalgte softwareløsninger og it-ekspertydelser til energisektoren, detailhandlen og e-handel. Desuden nedbringer transaktionen virksomhedens gæld betydeligt.”

Ulla Nikkanen tilføjer: “Vi byder Solteqs medarbejdere i Finland, Sverige, Norge og Danmark hjertelig velkommen til Azets. Teamet består af højt kvalificerede fagfolk, der deler en passion for fremragende kundeservice og implementeringsprojekter af høj kvalitet.”

Transaktionen forventes afsluttet 2. maj 2023

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>