Samsung gør 5G tilgængelig for flere
Hjem NYHEDER Samsung gør 5G tilgængelig for flere

Samsung gør 5G tilgængelig for flere

Af Redaktionen

Samsung gør 5G tilgængelig for alle med Galaxy A42 5G

Samsung gør 5G tilgængelig for flere

Samsung gør 5G tilgængelig for flere

I dag er der salgsstart på Samsungs nye 5G-telefon – Samsung Galaxy A42 5G. Med telefonens kvalitet, funktioner, design og lave pris er den perfekt til et opkoblet liv, og den gør det muligt for flere at udforske mulighederne med 5G. Telefonen er udstyret med et multifunktionelt quadkamera, et kraftigt hurtigopladende batteri og Infinity-U-skærm.

København, 6. november 2020 – I dag lanceres den seneste tilføjelse til Galaxy A-familien, Samsung Galaxy A42 5G. Selvom Galaxy A42 5G er en 5G-telefon til en lav pris, er den optimeret med alle de tekniske innovationer, man kan ønske sig i en mobiltelefon. Den kommer med et multifunktionelt quadkamera, Infinity-U-skærm og et kraftfuldt batteri med lang batteritid. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Samsung mener næsten hver tredje (30%) forbruger i Danmark, at det er vigtigt, at deres næste telefon er klar til 5G.

– Vi er glade for at kunne præsentere markedets mest prisvenlige 5G-telefon, hvilket betyder, at flere mennesker kan udforske mulighederne med 5G. Galaxy A42 5G er også fyldt med tekniske innovationer såsom et kamera i topklasse, stor og detaljeret skærm og et kraftfuldt batteri med hurtigopladning, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Hurtigere underholdning med 5G

Med udviklingen af det nye 5G-netværk får Galaxy A42 5G-brugere adgang til hurtigere streaming og download. Den superhurtige forbindelse betyder, at de, der ønsker at spille mobilspil i bussen eller livestreame i 4K-opløsning, kan gøre det hurtigt og uden problemer.

6,6” HD Infinity-U Super AMOLED-skærmen giver film og video liv. En farverig skærmoplevelse i HD-kvalitet sammen med et stort 5000 mAh batteri giver brugerne mulighed for at nyde indholdet i lang tid. Når det er tid til at oplade, er telefonen tilbage på 100 procent på ingen tid takket være 15W hurtigopladning.

Telefonens ergonomiske design har afrundede kanter, hvilket gør den behagelig at holde og nem at manøvrere med én hånd. Bagsiden er designet i et mønster, der giver en moderne premium finish. A42 5G fås i tre stilfulde farver: Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey.

Fang og del øjeblikket – i øjeblikket

Galaxy A42 5G har et kraftfuldt multifunktionelt quadkamera, der gør det lettere end nogensinde at fange mindeværdige øjeblikke i et billede eller en video. 46MP hovedkamera sammen med 8MP vidvinkelkamera skaber smukke landskabsbilleder, mens et 5MP makrokamera og 5MP dybdekamera fanger detaljerede nærbilleder. Brugere kan også tage billeder med bokeh-effekt, der skaber en dybde i billedet, hvor motivet er i skarpt fokus, og baggrunden er sløret. Telefonen har et 20MP frontkamera, der tager selfies og viser videoopkald i krystalklar kvalitet.

Med Galaxy A42 5G behøver brugerne ikke at bekymre sig om, at deres hukommelse bliver fyldt op. Telefonen har et internt lager på 128 GB og et RAM 4GB samt en ekstern understøttelse af microSD-kort op til 1TB.

Galaxy A42 5G har salgsstart i dag 6. november 2020. Telefonen fås i farverne Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey til en vejledende pris på DKK 2.699.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>