Sådan får du gode shoppingvaner, når du handler på nettet
Hjem Nyheder Sådan får du gode shoppingvaner, når du handler på nettet

Sådan får du gode shoppingvaner, når du handler på nettet

Af Redaktionen

Måske kan du nikke genkende til, at følelsen af at du har bestilt noget på nettet, men når det så dukker op, så har du måske fortrudt dit køb, eller du har måske allerede fundet ud af, at du har en bluse magen til i den samme farve ind i skabet.

Sådan får du gode shoppingvaner, når du handler på nettetDenne følelse kommer, når du ikke har styr på dine shoppingvaner online, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til,hvordan du kan få styr på dine handlevaner, når du åbner internettet og finder vejen til de mange hjemmesider fyldt med produkter. Inden du går ind for at købe den næste jakke eller stol til spisebordet, så kan du se mere omkring rabat online på HurtigRabat.dk.

Lad varen blive i kurven en dag ekstra

Vil du gerne have bedre shoppingvaner, så er det en god ide, at du sørger for at lade den vare, som du har tænkt på at købe blive i kurven natten over. På denne måde giver du dig selv tid til at tænke over, om du virkelig har behov for det køb, og om du stadig gerne vil have det morgenen efter.

Dette er specielt godt, hvis du har handlet, men du var sulten, trist eller meget opstemt. Det er aldrig en god ide at shoppe, når man ikke er helt ligevægtigt i sine følelser og fysik

Bestil med en ven eller en partner

Når du shopper online, så bruger du mange af jordens naturlige ressourcer, fordi din vare skal komme i en pakke, og denne skal pakkes ind i papir eller plastik, og den skal sendes fra virksomheden varelager. Det er derfor altid en god ide, at du bestiller med en ven eller en partner, som alligevel skal have noget fra samme hjemmeside. På denne måde kan i både spare flere penge i fragt, og i kan sammen være mere miljøbevidste, når i handler online.

Kig en ekstra gang i skabet, inden du bestiller

Vil du gerne have bedre shoppingvaner, så er det vigtigt, at du kigger i dit skab og i dit hjem, inden du beslutter dig for at købe nyt. På denne måde kan du ofte eliminere forskellige ting, som du ellers havde kig på, og du vil ikke være nødt til at købe nyt, for du har jo egentlig noget i forvejen. Sådan kan du altså få bedre og mere effektive købevaner online allerede i dag, blot med få ændringer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>