Barracuda Networks køber zero trust-eksperter fra Silicon Valley
Hjem NYHEDER Barracuda Networks køber zero trust-eksperter fra Silicon Valley

Barracuda Networks køber zero trust-eksperter fra Silicon Valley

Af Redaktionen

Barracuda Networks styrker sin position inden for it-sikkerhed med opkøbet af Silicon Valley-virksomheden Fyde.

Barracuda Networks køber zero trust-eksperter fra Silicon ValleyKøbet giver Barracuda adgang til Fydes avancerede Zero Trust Network Access-løsning (ZTNA), som Barracudas kunder nu kan få direkte adgang til gennem Barracudas CloudGen-platform. ZTNA bliver tilgængelig gennem Barracudas Managed Service Providers inden for få uger.

Silicon Valley-virksomheden Fyde giver virksomheder en hurtig og sikker forbindelse mellem lokale og cloudbaserede applikationer på tværs af enheder og lokationer. Med virksomhedens Zero Trust Network Access-løsning (ZTNA) fjernes den traditionelle risiko ved fjernadgang, idet man sikrer, at det altid er den rette person – på den rette enhed – der kan tilgå virksomhedens filer.

“Hjemmekontoret er kommet for at blive. Samtidig er overgangen til cloud gået så hurtigt, at den traditionelle perimeter-beskyttelse er forsvundet. Fyde tilbyder en effektiv Zero Trust Network Access-løsning til alle typer infrastruktur, enheder og applikationer. Med vores opkøb af Fyde kan vi nu tilbyde virksomheder en ny, moderne fjernadgang, der overholder alle globale standarder inden for sikkerhed og autorisation. Samtidig får medarbejderne let adgang til virksomhedens filer, hvilket styrker produktiviteten,” siger BJ Jenkins, CEO i Barracuda Networks.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>