solvo it genvinder millionudbud til Kriminalforsorgen
Hjem NYHEDER Solvo it genvinder nu millionudbud til Kriminalforsorgen

Solvo it genvinder nu millionudbud til Kriminalforsorgen

Af Redaktionen

Ny rammeaftale med Kriminalforsorgen sikrer solvo it yderligere fire år ved roret og åbner for nye opgaver og nyt forretningsområde i aftalen.

Få måneder efter at være blevet opkøbt af Unit IT, sparker it-huset solvo it 2022 i gang med en netop underskrevet rammeaftale for et tocifret millionbeløb med Kriminalforsorgen.

solvo it genvinder millionudbud til Kriminalforsorgen

Flemming Larsen

Rammeaftalen med Kriminalforsorgen har været i udbud siden sommeren 2021 og træder i kraft fra marts 2022. Den nye rammeaftale, løber over de næste fire år, men med en indbygget mulighed for forlængelse.

”Rammeaftalen er både en stor aftale, men i lige så høj grad en stor tillidserklæring til os fra Kriminalforsorgen. Vi bestræber os altid på at være en god samarbejdspartner, som sætter løsninger, know-how og førsteklasses service gennem konstruktiv dialog i højsædet. Derfor er det en kæmpe cadeau til os og vores specialister, når en kunde år for år igen vælger vores ydelser,” siger Flemming Larsen, CEO hos solvo it.

Den nye kontrakt mellem solvo it og Kriminalforsorgen dækker både drift og beredskab som tidligere, men viser også et stigende behov for integrerede løsninger, i kraft af en ny tilføjelse til kontraktens forpligtelser for solvo it.

Ny forretning til gammel aftale

Hvor de tidligere års rammeaftaler alene dækkede service på it-løsninger, kommer den nye aftale for første gang i de 22 år, som solvo it har serviceret Kriminalforsorgen, nu også til at dække udvikling af nye projekter.

Dette afspejler en trend hvor it-behov og de tilsvarende cloudløsninger både bliver mere komplekse og kræver en stigende grad af integration og holistisk forståelse.

”Vi har de senere år styrket vores forretning ved at takke ja til opgaver, som kunne hæve vores egne kompetencer gennem eksterne konsulenter og samarbejdspartnere. Den strategi kulminerede i slutningen af 2021 hvor vi blev opkøbt af Unit IT, som nu supplerer vores kompetencer. Det er dette fælles powerhouse, som i dag er i stand til at levere på en bred pallette af opgaver med in-house specialister,” siger Flemming Larsen.

Aftalens løbetid og størrelse betyder, at solvo it kan fortsætte den positive vækst, som virksomheden er inde i; en vækst som ses i bundlinjen i seneste regnskab, der efter skat er hævet med 22 procent til knap seks millioner i forhold til året før.

Det er denne sunde forretning, gode kunderelationer og høje kompetenceniveau indenfor særligt Microsoft services som betød, at Unit IT i december 2021 indgik aftale med solvo it om en overtagelse af konsulenthuset.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>