Citrix opkøber mikro app-platformen Sapho for at skabe bedre digitale arbejdsmiljøer
Hjem Nyheder Citrix opkøber mikro app-platformen Sapho for at skabe bedre digitale arbejdsmiljøer

Citrix opkøber mikro app-platformen Sapho for at skabe bedre digitale arbejdsmiljøer

Af Redaktionen

Citrix Systems, oplyser at virksomheden har opkøbt Sapho, en ledende mikro app-platform, som skal bruges til at forbedre brugeroplevelsen i Citrix Workspace.

Citrix opkøber mikro app-platformen Sapho for at skabe bedre digitale arbejdsmiljøer 2Formålet er i sidste ende at give brugerne mulighed for at arbejde hurtigere, simplere og mere intelligent.
Ved at kombinere Citrix’ styrker inden for sikkerhed og levering af applikationer med Saphos fokus på automatisering og produktivitet, vil Citrix og Sapho hjælpe virksomheder med at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for medarbejderne.

”Sapho og Citrix deler en vision om, at teknologi kan forbedre medarbejdernes arbejdsliv ved at hjælpe dem til at blive mere produktive. Vores teknologier skaber et intelligent miljø, der løser produktivitetsudfordringer ved at organisere arbejdet på en enkelt platform, ved at gøre brug af mikro-apps og ved at automatisere så mange opgaver som muligt for dermed at gøre det muligt for medarbejderne at koncentrere deres indsats, hvor de skaber den største værdi. I sidste ende forsøger vi at skabe et højintelligent digitalt arbejdsmiljø, som redefinerer selve måden at arbejde på,” siger Fouad Einaggar, medstifter og administrerende direktør i Sapho.

Opkøbet er en del af Citrix’ strategi for at tilbyde stærke og automatiserede digitale arbejdsmiljøer, hvor ansatte alle typer virksomheder på en sikker og effektiv måde vil kunne tilgå virksomhedens applikationer og filer. Og netop fleksibiliteten er en vigtig del af den moderne arbejdsplads anno 2018.

“I nutidens skarpe konkurrencesituation vil der være store fordele for virksomheder, der kan rekruttere, udvikle og engagere medarbejdere bedre end konkurrenterne. Brugeroplevelsen vil i den forstand være afgørende for, hvem der ender som vindere og tabere, og Citrix er fast besluttet på at levere intelligente digitale workspaces, der giver virksomhederne netop disse fordele,” siger Tim Minahan, Executive Vice President Business Strategy og Chief Marketing Officer, Citrix.

Citrix leverer intelligente workspaces, der sigter imod at skabe en overlegen brugeroplevelse ved at organisere arbejde og automatisere opgaver, så arbejdet bliver mere simpelt og hurtigt at udføre.
Mange organisationer har et behov for at sammenlægge og automatisere processer, både lokalt og i skyen. Citrix har derfor et løbende fokus på at udvikle workspaces, der balancerer sikkerhed med en forbedret brugeroplevelse med det formål at øge medarbejderproduktiviteten og reducere frustrationen med virksomhedens it-systemer.

Citrix Workspace giver blandt andet mulighed for at udnytte teknologier som machine learning, hvor systemet selv foreslår aktiviteter på baggrund af tidligere brug. Generelt ligger fokus på en forenkling af arbejdsgange, så medarbejderne får hjælp til at koncentrere sig om de rigtige opgaver og ikke mindst får udført dem hurtigt.

Saphos mikro-applikationer forbedrer medarbejdernes produktivitet ved at sikre adgang til værktøjer, aktiviteter og opgaver i et enkelt og ensartet arbejdsfeed, der fungerer på tværs af enheder. Detaljer om aktiviteter tilgår brugeren ved hjælp af mikro-applikationer, som gør medarbejderne i stand til at træffe bedre beslutninger.
H

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>