Ny budget-konge klar i butikkerne: Nokia 5.4 sættes til salg

HMD Globals Nokia 5.4 med 48 megapixel kamera og stort batteri sættes nu til salg i de danske butikker.

Ny budget-konge klar i butikkerne: Nokia 5.4 sættes til salg
Nokia 5.4

HMD Globals seneste Nokia-telefon sættes nu til salg i de danske butikker til en vejledende pris på 1.599 kroner og sætter der med en ny margin for blandt andet, hvor godt et kamera du kan få i en prisvenlig smartphone.

Nokia 5.4 er en 6,39 tommer stor Android-smartphone med HD+-opløsning og kun et lille punchhole-selfiekamera. Den er udstyret med en strømbesparende, men stadig kraftfuld Snapdragon 662-SoC og et 4.000 mAh-stort batteri, hvilket sammen giver dig strøm nok til to dage på en enkelt opladning.

Nokia 5.4 kan opgraderes til Android 11, så snart den bliver tilgængelig, og med en ny Nokia-telefon er du sikker på, at den bliver opdateret med nye Android-opdateringer to versioner ud i fremtiden samt sikkerhedsopdateringer i mindst tre år. Dermed er du sikret en smartphone, som forbliver relevant – også om to år.

Den nye Nokia 5.4 kommer desuden med et kamera skabt til videooptagelse. Det 48-megapixel store kamera fanger selv den mindste detalje, og den indbyggede ”Cinema”-funktion skyder med alle filmindustriens standarder, herunder 24 fps og 21:9-format – så fine videoer ser eminente ud fra første skud.

Nokia 5.4 er desuden Android Enterprise Recommended og derfor certificeret som et fremragende valg til erhvervslivet.

Specifikationer
Navn: 
Nokia 5.4
System On a Chip: Qualcomm Snapdragon 662
Batteri: 4000 mAh
Android-version: Android 10 (opdateringer frem til ”Android 12” – sikkerhedsopdateres tre år)
Kamera: 48 Megapixel bagvendt quad-kamera (ultravide, macro, depth)
Skærm: IPS 6,39 tommer, 720 x 1560 pixels
Hukommelse/lagerplads: 4/64GB (plads til Micro-SD kort)