ASUS lancerer ZenFone 6
Hjem NYE PRODUKTER ASUS lancerer ZenFone 6

ASUS lancerer ZenFone 6

Af Redaktionen

ASUS lancerer i dag ZenFone 6 – en smartphone, der virkelig trodser det ordinære, med sin 6,4 tommers all-screen NanoEdge-display, et massivt 5000mAh batteri, den kraftfulde Snapdragon 855 med 8GB RAM og et nyt banebrydende Flip Camera med en 48MP Sony IMX586 sensor, for og bag.

ASUS lancerer ZenFone 6Det nye ZenUI 6 som bygget på Android 9 Pie, er blevet redesignet og genudtænkt, og overholder Googles rene Android-design til en hurtigere, mere intuitiv og genkendelig oplevelse end nogensinde før.

Zenfone 6 er en innovativ og ekstraordinær ny smartphone, der introducerer en kombination af funktioner aldrig set før i en flagskibstelefon. En virkelig banebrydende tilføjelse til et ellers ordinært 2019 smartphone marked.

  • All-Screen NanoEdge Display: 6,4″ skarp NanoEdge-skærm med 92% skærmområde, beskyttet af det nyeste hårdføre Corning Gorilla Glass 6
  • Massivt 5000mAh batteri: Quick Charge 4.0 giver 1 dags batterilevetid (3300mAh) på under en time.
  • Fast, Fluid & Familiar: Flagskibs mobilplatformen Qualcomm Snapdragon 855 med op til 8 GB RAM og 256 GB ROM. Det nye ZenUI 6 fokuserer på det essentielle, med en redesignet interface til en hurtig og intuitiv brugeroplevelse
  • ASUS Flip Camera: Motoriseret 180° flip-up modul gør det muligt at bruge hovedkameraet med en Sony IMX586 sensor med 48MP og 13MP 125° ultra wide-kamera, både for og bag.

All-Screen NanoEdge Display

En af de funktioner man hurtigt vil bide mærke i når man får en ZenFone 6 i hænderne, er den rammefri NanoEdge-skærm, som giver brugeren en ubegrænset skærmoplevelse. Den 6,4 tommer store FHD+ (2340×1080) NanoEdge-skærm giver et utroligt skærmområde på hele 92%. Det notch-frie design gør hver visuel opgave mere fordybende, og en biografklassificeret 100% DCI-P3 farve gamut sikrer rige, skarpe farver og op til 600nits lysstyrke i sollys. Skærmen er dækket af den nyeste Corning Gorilla Glass 6, som giver den en uovertruffen modstandsdygtighed imod ridser og tab. Gorilla Glass 6 testes for at kunne modstå flere tab fra en meter i højden, hvilket sikrer, at ZenFone 6 nemt kan overleve uheldige slag og tab.

Massivt 5000mAh batteri

Til stor glæde for power users verden rundt, har ZenFone 6 modtaget et massivt 5000mAh batteri, hvilket er en uhørt sjældenhed i flagskibsverdenen. Et batteri af denne størrelse, betyder at selv brugere med det mest ekstreme mobilforbrug, vil blive befriet fra behovet for opladning i løbet af dagen.

Sammen med det 5000mAh store batteri, understøtter ZenFone 6 også 18W opladning (en 18W oplader følger med i kassen) med Quick Charge 4.0, som giver batteriet mulighed for at oplade en hel dag med højt forbrug (~3300mAh) på under 1 time – hvilket er den tid det tager for en 27W oplader at oplade et batteri med en kapacitet på 3300mAh.

Fast, Fluid & Familiar

ZenFone 6 er drevet af den nyeste Qualcomm Snapdragon 855 mobilplatform, en 7nm 2,8 GHz octa core processor sammen med op til 8 GB RAM og 256 GB UFS2.1 lagring. Dette giver ZenFone 6 en lynhurtig og utrolig responsiv ydeevne, der gør det muligt at køre selv de mest krævende apps og spil med lethed. Snapdragon 855 leverer en op til 45% opgradering i CPU-ydeevne og op til 20% hurtigere grafisk gengivelse i forhold til tidligere generation.

ASUS har heller ikke glemt de mange fans af 3.5 mm jack-stikket, som er inkluderet sammen med et tredobbelt-slot (Dual-SIM + MicroSD), en notifikations-LED og en smart-tast, som kan tilpasses til at indlede flere populære handlinger, herunder Google Assistent og kamerafunktioner.

Med ZenFone 6 tages ZenUI i en ny retning. I sin seneste version, ZenUI 6, er hele UI’et blevet grundigt redesignet og genudtænkt til at være en hurtigere, mere intuitiv og mere genkendelig oplevelse end nogensinde før. I tråd med Googles rene Android-design har ZenUI 6 kun gennemtænkte visuelle ændringer, som virkelig gør en forskel – som lettere en-hånds brug og dark mode.

ZenFone 6 vil deltage i Android Q Beta og vil også få den næste store Android-version (Android 11/R).

ASUS Flip Camera

Hvis all-screen NanoEdge-displayet på Zenfone 6 det første, der fanger dit øje – så er det motoriserede Flip Camera dét, der virkelig vil overraske.

Den åbenlyse største fordel ved det unikke Flip Camera er, at det tillader brugen af de bedste sensorer både bag og forfra – hvilket giver en klar opgradering af kvaliteten, når det kommer til selfies eller til videoopkald. Brugerne får nu væsentligt større pixels samt muligheden for at nyde godt af både Auto Focus, 4K60fps video, understøttelse af EIS, HDR+ & HDR+ Enhanced, Nattetilstand, panorama og mere, i deres fotografiske udfoldelser.

Hovedkameraet i ZenFone 6 kan prale af den nyeste Sony IMX586 48MP sensor med en stor f/1.79 blænde og Quad Bayer teknologi til enestående dag- og nattefotografering. 2×1 OCL PDAF autofokus systemet giver den bedste fokus og anti-shake ydeevne, og det 125° ultra-wide sekundære kamera på 13MP med realtidsforvrængningskorrektion, giver brugerne mulighed for få plads til flere venner og større scener i deres billeder.

Det motoriserede Flip Camera modul er lavet af flydende metal (amorf legering), et højt avanceret materiale, der er 20% lettere end rustfrit stål, men med fire gange styrken. For at opnå ekstra beskyttelse registrerer en G-sensor i modulet accelerationshastigheden, så Flip Camera’et automatisk kan returnere kameramodulet til en sikker position, hvis uheldet skulle være ude og telefonen tabes midt i en selfie. Flip kameraet er bedømt til mindst 100.000 flips, hvilket svarer til 54 flips per dag, hver dag i 5 år.

Tilgængelighed og pris

ZenFone 6 er tilgængelig i Midnight Black og Twilight Silver med forudbestilling allerede fra i dag, med levering fra d. 25. Maj.

Den kan findes hos udvalgte forhandlere og i ASUS eShop med følgende vejl. udsalgspris:

ASUS eShop & Power:

8GB RAM / 256GB ROM – 4.699 DKK

Power & Dustinhome:

6GB RAM / 64GB ROM – 3.999 DKK

6GB RAM / 128GB ROM – 4.399 DKK

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>