Avy og Tmpl annoncerer fusionsaftale og skaber førende platform til lejere i Norden
Hjem SIKKERHED Avy og Tmpl annoncerer nu fusionsaftale og skaber førende platform til lejere i Norden

Avy og Tmpl annoncerer nu fusionsaftale og skaber førende platform til lejere i Norden

Af Redaktionen

Med det nye navn Avy-Tmpl har virksomhederne nu en samlet rækkevidde på over 250.000 lejligheder på tværs af både den private og almene sektor.

Sammen vil de to partnere forfølge deres fælles vision om at omdanne livet i lejlighed fra en ofte kedelig og besværlig oplevelse til en personlig service, der byder på både bekvemmelighed, sikkerhed og bæredygtighed.

Lejeroplevelses-og proptech-virksomhederne, Avy Finans AB og Tmpl Solutions AB, annoncerer i dag officielt en endelig fusionsaftale og skaber dermed den markedsledende platform til lejere i Norden, Tenant Experience Platform. Selskabet vil operere under navnet Avy-Templ og udelukkende fokusere på boligmarkedet.

Willem De Geer, der er bestyrelsesformand for Avy, vil overtage den daglige ledelse af det nye selskab og bliver administrerende direktør. De Geer har over 20 års erfaring i at lede internationale virksomheder gennem perioder med hurtig vækst og ekspansion med højdepunkter som grundlæggelsen og salget af Panopticon til Datatach samt forskellige udnævnelser på tværs af bestyrelser i nogle af de førende ejendomsselskaber på markedet.

Kombinationen af Avy-Templ giver en helt særlig platform til lejere, fordi den kombinerer den nyeste teknologi og brancheekspertise under ét tag sammen med et omfattende netværk af ejendomssystemer og servicepartnere. Den kombinerede platform gør det muligt at tilbyde det bredeste udbud af produkter, der findes på markedet, og imødekomme samtlige aspekter af en lejers behov. Virksomheden har også en integreret betalings- og e-handelsløsning, der er unik for boligmarkedet, og som er voksende i popularitet med en månedlig transaktionsstørrelse på over 70 mio. SEK.

Sammen betjener Avy og Tmpl over 250.000 husstande med en kundebase, der repræsenterer mange af de markedsledende ejendomsselskaber på tværs af både den private og almene boligsektor, som fx Wallenstam, SBB, Fastighetsägarna Service, Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder i Göteborg, Heba, SBS Norden, Newsec, Atrium Ljungberg, Niam og MKB.

“Ægteskabet mellem disse to virksomheder giver rigtig god mening på grund af de komplementære produkter og den store ekspertise inden for både den private og almene boligsektor. Lejeroplevelsen er af de mest spændende kategorier indenfor Proptech med tidens store ændringer i, hvordan ejendomsaktørerne ønsker at henvende sig til lejerne. Sammen har Avy-Tmpl en enestående løsning med kapaciteten til at ekspandere hurtigt, og jeg er begejstret over at påtage mig titlen og arbejdet som administrerende direktør og sikre, at virksomheden og dens talentfulde team fortsætter med at vokse,” udtaler Willem De Geer.

Avy og Tmpl annoncerer fusionsaftale og skaber førende platform til lejere i Norden

Avy og Tmpl annoncerer fusionsaftale og skaber førende platform til lejere i Norden

Henrik Svanqvist, administrerende direktør i Templ fortsætter:
“Jeg er begejstret over at starte på den her rejse, hvor vi slår vores to markedsledende virksomheder sammen. Med Avys banebrydende, teknologiske løsninger for betaling og e-commerce og Tmpls prisvindende platform vil vi styrke vores produkttilbud og repræsentere den næste generation af service i branchen. Sammen har vi en meget stærk kundebase, der repræsenterer en stor markedsandel af svenske husholdninger, og jeg er spændt på, hvad Avy-Tmpl vil opnå sammen.”

Avy-Tmpl planlægger at inkorporere det bedste fra begge tilbud og løbende tilføje nye funktioner og tjenester til eksisterende kunder, efterhånden som de to virksomheder integrerer teknologier og flytter til en samlet platform. Virksomheden ser på, hvordan den kan accelerere ekspansionen til nye områder gennem organisk vækst såvel som ved nye opkøb.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>