Dagrofa ansætter ny kommunikationsdirektør
Hjem NYHEDER Dagrofa ansætter ny kommunikationsdirektør, Morten Vestberg

Dagrofa ansætter ny kommunikationsdirektør, Morten Vestberg

Af Redaktionen

Morten Vestberg bliver ny kommunikationsdirektør i Dagrofa, en af Danmarks førende fødevarekoncerner, der foruden dagligvarekæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb også står bag Dagrofa Foodservice og Dagrofa Logistik.

Den nye direktør skal være med til at drive den positive udvikling, som Dagrofa er inde i, videre med koncernens nye strategi.

Morten Vestberg (40) skal fra den 1. april 2022 stå i spidsen for Koncernkommunikation i Dagrofa, hvor han skal bidrage til den videre udvikling og implementering af Dagrofas nye offensive strategi. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef for Lidl Danmark. Koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at byde den nye direktør velkommen:

”Vi har netop taget hul på vores nye strategiperiode ”FremgangSammen”, og jeg er derfor glad for, at Morten Vestberg fremover vil styrke vores eksterne og interne kommunikation på tværs af vores tre forretningsområder. Han kommer med solid erfaring, har indgående kendskab til branchen og det rette mindset til at bygge videre på kommunikationen med vores medarbejdere, købmænd og kunder”.

Dagrofa vil over de kommende tre år investere over en milliard kroner som led i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning af flere butikker og en opdatering af sortimentet.

Dagrofa ansætter ny kommunikationsdirektør

Morten Vestberg, kommunikationsdirektør Dagrofa

Morten Vestberg, kommende kommunikationsdirektør i Dagrofa, fortæller:

”For mig er dagligvarebranchen vildt spændende som kommunikatør, da vi er en vigtig del af danskernes hverdag. Dagrofa er en spændende og ambitiøs koncern, og jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere og købmænd og til at bidrage til fortællingen og forståelsen af, hvordan Dagrofa servicerer danskerne med markedets højeste faglighed”.

Morten Vestberg kommer med en baggrund fra internationale virksomheder som LEGO Group, Vestas, Hummel og senest fra en stilling som kommunikationschef i Lidl Danmark. Han har en Bachelor i Marketing og Management, en Master i Corporate Communication og HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus School of Business samt en Executive Public Affairs uddannelse fra Copenhagen Business School.

Morten Vestberg overtager den 1. april ansvaret for Koncernkommunikation i Dagrofa og skal bidrage til at gøre 2022-2024 strategien ”FremgangSammen” en succes.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>