Hold dig opdateret på den aktuelle forsyningssituation
Hjem NYHEDER Hold dig opdateret på den aktuelle nuværende forsyningssituation

Hold dig opdateret på den aktuelle nuværende forsyningssituation

Af Redaktionen

Energistyrelsen følger den nuværende situation i Europa tæt og opdaterer løbende vores hjemmeside med svar på en række spørgsmål om den aktuelle energiforsyningssituation.

Situationen i Ukraine ændrer sig hele tiden og giver blandt andet anledning til mange spørgsmål om energiforsyningen.

Hold dig opdateret på den aktuelle forsyningssituationEnergistyrelsen har derfor samlet svar på en række spørgsmål i en FAQ om den aktuelle forsyningssituation.

Du kan bruge siden til at holde dig opdateret om den nuværende energiforsyning. Vi opdaterer siden løbende, da situationen kan ændre sig med kort varsel.

FAQ om den aktuelle forsyningssituation

Energipriserne er høje – spar på energien

Vi står lige nu i en situation, hvor energipriserne generelt er stigende. Det betyder, at det er en god idé at spare på energien, hvor du kan.

Sænk temperaturen i husstanden
Indstil termostaterne ens
Træk gardiner for om aftenen og natten

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>