EPOS IMPACT 5000T DECT Headset-serien - en forbedret Microsoft Teams-oplevelse
Hjem NYE PRODUKTER EPOS IMPACT 5000T DECT Headset-serien – en forbedret Microsoft Teams-oplevelse

EPOS IMPACT 5000T DECT Headset-serien – en forbedret Microsoft Teams-oplevelse

Af Redaktionen

EPOS, der er førende på lyd og billede, er glade for at kunne annoncere lanceringen af IMPACT 5000T-serien, som er certificeret til Microsoft Teams.

IMPACT 5000T er en fleksibel trådløs DECT-headsetløsning, der opfylder Microsoft Teams Open Office-specifikationerne. Det er overlegen lyd – selv på støjende kontorer.

En overlegen brugeroplevelse

Moderne fagfolk har brug for at kunne kommunikere og samarbejde effektivt, når de arbejder i åbne kontorområder, uanset om det er på arbejdspladsen eller derhjemme.

IMPACT 5000T er designet til at levere en fleksibel headsetløsning, der tilbyder problemfri integration med Teams. Serien bygger på EPOS BrainAdapt- teknologi, som gør det muligt at forbedre fokus og produktivitet.

IMPACT 5000T-serien er certificeret til Microsoft Teams, og IMPACT SDW D1 USB (DECT Dongle) sikrer en slutbrugeroplevelse af høj kvalitet. En dedikeret Teams-knap aktiverer Teams og reagerer på notifikationer med et enkelt klik. Det diskrete LED-lys indikerer, når der er en ny besked, et ubesvaret opkald, eller et nyt møde begynder.

Uovertruffen klar stemme, maksimal komfort og absolut fleksibilitet

Det er uhensigtsmæssigt for dem, der arbejder i travle kontormiljøer, når uønsket støj fra omgivelserne og nabostemmer forstyrrer deres opkald og fokus. Med superbredbåndslyd og avanceret støjreduktionssystem med to mikrofoner leverer IMPACT 5000T ultimativ tydelig stemme til krystalklare opkald af høj kvalitet hver gang.

EPOS IMPACT 5000T DECT Headset-serien - en forbedret Microsoft Teams-oplevelseIMPACT 5000T er udviklet til at opfylde kravene fra en moderne arbejdsstyrke med plug-and-play-funktionalitet, tredobbelt tilslutning til computer, skrivebord og mobiltelefon og en trådløs rækkevidde på op til 180 m, hvilket giver brugerne mulighed for at bevæge sig fleksibelt på kontoret. Med bløde ørepuder af kunstlæder og forskellige måder at bære høretelefonerne på, er der udsigt til timevis af komfort og mulighed for at brugeren kan have høretelefonerne på hele dagen.

Hold samtalerne sikre

Den stadigt voksende tendens til øget fleksibilitet og mobilitet på kontoret har store fordele for produktivitet, samarbejde og kundeservice. Men som med al kommunikationsteknologi er sikkerhed en primær bekymring. Protected Pairing, 128-bit autentificering og DECT Security-certificering giver et højt sikkerhedsniveau mod uautoriseret tredjepartsadgang. Det sikrer, at samtalerne er private og beskyttet mod sikkerhedsbrud.

Theis Mørk, Vice President, Global Product Management hos EPOS, kommenterer: ”Vi er stolte over at kunne annoncere udgivelsen af Certified for Microsoft Teams IMPACT 5000T, som er blevet testet grundigt for at opfylde Open Office-specifikationerne. Denne nye tilføjelse til IMPACT 5000-serien styrker moderne fagfolk ved at levere en fleksibel headsetløsning, der giver en problemfri slutbrugeroplevelse i ethvert miljø.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>