E.ON udvider Danmarks største ladenetværk sammen med Q8
Hjem NYHEDER E.ON udvider Danmarks største ladenetværk sammen med Q8

E.ON udvider Danmarks største ladenetværk sammen med Q8

Af Redaktionen

Sidste år indgik energiselskaberne E.ON og Q8 et strategisk samarbejde med fokus på at opstille hurtigladere på udvalgte Q8-stationer.

E.ON udvider Danmarks største ladenetværk sammen med Q8 2Nu står den første af slagsen i Danmark klar til brug. Ladestationen er en del af et større hurtigladenetværk, der forbinder Oslo, Stockholm, København og Hamborg.

Den danske ladeinfrastruktur til elbiler bliver hele tiden bedre. Sidste år overhalede antallet af lademuligheder til elbiler antallet af tankstationer, og nu står den første hurtiglader i EU’s GREAT-projekt klar i Kolding. På den nye ladestation er det muligt at oplade sin elbil med en rækkevidde på 100 km i løbet af 20 minutter.

”Vi udvider hele tiden vores ladenetværk, så livet som elbilist bliver nemmere. Den nye hurtiglader ved Bramdrupdam i Kolding er kun den første af flere, som vi sætter op sammen med Q8,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON, og pointerer, at E.ON i dag har mere end 1.350 ladepunkter fordelt over det meste af landet.

Hurtigladerne, der bliver opstillet inden for nærmeste fremtid, er en del af EU-projektet, GREAT, der skal forbinde storbyer i Norden.

”I Q8 og resten af OKQ8 Scandinavia er vi rigtig glade for, at vi sammen med E.ON og GREAT-projektet nu kan gøre det muligt at oplade sin elbil hele vejen fra det nordlige Sverige til det sydlige Danmark, det er et helt konkret resultat af vores vision om at tilbyde mere bæredygtige løsninger til vores kunder. Vi er startet i Kolding, og ambitionen er, at vi inden udgangen af 2018 kan tilbyde opladning på̊ mindst 30 servicestationer fordelt mellem vores Q8-stationer i Danmark og OKQ8-stationer i Sverige,” siger J. Magnus Kamryd, adm. direktør i OKQ8 Scandinavia.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>