FUJINON GF55mmF1.7 R WR
Hjem NYE PRODUKTER Nye FUJINON GF55mmF1.7 R WR

Nye FUJINON GF55mmF1.7 R WR

Af Redaktionen

Med en stor blændeåbning og ekstrem billedkvalitet markerer det nye FUJINON GF55mmF1.7 R WR en ny standard for standard-objektiver i GFX-serien.

Det nye objektiv danner sammen med GF80mmF1.7 R WR en duo af lysstærke objektiver til GFX-systemet med en blændeåbning på f/1.7.

Objektivets store blændeåbning, der består af elleve afrundede lameller, i kombination med kameraets mellemformat-sensor, giver billeder med meget lille dybdeskarphed og smuk baggrundssløring, der virkelig får dit hovedmotiv til at skille sig ud mod den blødt renderede baggrund.

Objektivets brændvidde, der svarer til 44 mm i fuldformat, ligner det synsfelt, vi ser med det menneskelige øje. Objektivet egner sig til en række forskellige motiver, hvor motivet kan skille sig ud fra sin omgivelse, men også som et portrætobjektiv med knivskarp skarphed og en blød og tiltalende bokeh.

GF55mmF1.7 R WR har et optisk design bestående af 14 linseelementer i 10 grupper, herunder to sfæriske og to ED-linseelementer for at modvirke sfærisk aberration og levere en blød bokeh. De sfæriske objektivelementer er optimalt justeret og positioneret sammen med objektivets fokusgruppe bestående af otte linseelementer, der drives af en kraftfuld direkte drevet motor (DC) med et præcis drejemoment for at opretholde den samme høje billedkvalitet uanset fokusafstand.

De to sfæriske linseelementer er fremstillet med en avanceret støbningsteknik med meget høj præcision for at minimere forekomsten af den såkaldte “løgringe-effekt” i de dele af billedet der ikke er i fokus. Et af de to elementer er placeret lige bag blænden for at kontrollere sfærisk aberration og give blødere uskarphedsområder. Det andet element er placeret lige ved objektivets fatning for at styre og håndtere, hvordan det nærmeste lys brydes mod sensoren for at opnå den højeste mulige skarphed. HT-EBC, en overfladebehandling, er blevet påført det forreste linseelement og i fokusgruppen, noget der normalt kun findes på broadcast-objektiver, for at opnå høj kontrast og lav refleksion af brydende lys.

Objektivet understøtter GFX-kameraernes øje- og ansigtsautofokus for at gøre det lettere at fokusere præcist. Takket være en konstruktion i metal og vejrforsegling på 9 steder mod støv, fugt og lave temperaturer vil objektivet være en perfekt ledsager i alle mulige situationer. Trods objektivets høje lysstyrke og vejrbestandige design vejer det kun 780 gram og er kun 99,3mm langt.

Anbefalet ca. pris inkl. moms: 19.999,- Dkr

Tilgængelig: Slut september 2023

Specifikationer:

  • FUJINON GF55mmF1.7 R WRBrændvidde: 55mm (modsvarer 44mm i 35mm-format)
  • Maksimal blænde: f/1.7
  • Mindste blænde: f/22
  • Filterdiameter: 77mm
  • Nærgrænse: 0.5m
  • Maksimal forstørring: (T) 0.17x
  • Antal blændelameller: 11 (runde)
  • Størrelse: 99.3mm × 94.7mm
  • Vægt: 780g

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>