ECOVACS’ position som global markedsleder er styrket efter Black Friday!
Hjem Nyheder ECOVACS’ position som global markedsleder er styrket efter Black Friday!

ECOVACS’ position som global markedsleder er styrket efter Black Friday!

Af Redaktionen

ECOVACS, der er den førende producent indenfor robotter til hjemmet, har opnået en succesfuld start på julesalget: Over hele verden steg onlinesalget hurtigt i forbindelse med Black Friday og Singles Day (11. november).

ECOVACS’ position som global markedsleder er styrket efter Black Friday!I USA, Kina og Japan lå Ecovacs nummer et på salgshitlisterne.

Udover at ECOVACS klarer sig fantastisk på det globale marked, så er virksomheden også på en succesfuld færd på det europæiske marked: Forbrugere i Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig og England er begejstrede for de tekniske egenskaber ved DEEBOT OZMO 930 – med dens avancerede kortteknologi og dens kraftfulde evner til henholdsvis at støvsuge og moppe, har den fået europæiske teknologientusiaster til at begejstres. Lanceringen af ECOVACS KI ”AIVI” (Artificial Intelligence and Visual Interpretation) i forbindelse med IFA i Berlin i september har vakt yderligere interesse blandt forbrugerne.

”ECOVACS har i mere end ti lande opnået nogle enestående resultater i forbindelse med 11. november og Black Friday 2018”, udtaler David Qian, CEO hos ECOVACS. ”Vores virksomhed er over hele verden blevet synonym med kvalitet. Vi er utrolig glade for, at vores teknologi gør en forskel i folks liv ved at hjælpe dem med at spare tid, og dermed give dem mulighed for at gøre mere af det de holder af.”

Global succes

I USA samarbejder ECOVACS med landets førende specialister indenfor detailhandel for yderligere at kunne styrke sin markedsposition og øge salget. Under Black Friday opnåede ECOVACS stor succes med salget via flere forskellige salgskanaler og registrerede en vækst i omsætningen på 100 procent. I begyndelsen af maj etablerede ECOVACS en APAC salgs- og marketingafdeling i Hong Kong med henblik på at åbne yderligere op for det yderst konkurrenceprægede lokalmarked. DEEBOT N79S er fx den bedst sælgende støvsuger på de internationale markeder. I Japan blev dens forgænger N79 ”Amazon Best Seller” i robotstøvsuger-kategorien.

Stærke salgsdage i november

I Kina intensiveredes salget allerede den 11. november, næsten to uger før Black Friday. ECOVACS nåede en salgsrekord på rundt regnet CNY 700 millioner, og blev dermed listet som det førende brand indenfor robotstøvsuger-kategorien. Samtidig blev ECOVACS listet på top 10 over virksomheder indenfor husholdningsapparater. Traditionelt set ligger Black Friday på fredagen efter Thanksgiving, der sammen med den efterfølgende Cyber Week inviterer på tilbudsjagt ikke blot i USA men over hele verden. Singles Day er blevet mindst lige så vigtig for onlineforhandlerne: Den 11. november mødes unge mennesker i Kina og arrangerer fester med henblik på at etablere nye venskaber eller måske forelske sig. Singles Day er nu blevet den dag med den højeste omsætning for onlinebutikkerne over hele verden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>