TCL udvider 2022 4K TV-serien med TCL P735 – 4K HDR Google TV med enestående hjemmeunderholdning
Hjem NYE PRODUKTER TCL udvider 2022 4K TV-serien med TCL P735 – 4K HDR Google TV

TCL udvider 2022 4K TV-serien med TCL P735 – 4K HDR Google TV

Af Redaktionen

Nu lancerer TCL Electronics sit nye 4K HDR Google TV P735 på det nordiske marked.

Spækket med en optimal funktionalitet og et luksuriøst metaldesign uden kanter kan sports- og filmelskere se frem til et tv, der virkeligt er pengene værd – som nu også leveres i jumbostørrelse 85 tommer.

TCL Electronics præsenterer nu endnu en Google TV-model med 4K HDR, P735-serien, som giver dig både en fremragende audiovisuel præstation og fantastisk hjemmeunderholdning. P735-serien kan købes hos udvalgte nordiske forhandlere i april måned i størrelserne 43, 50, 55, 65, 75 og 85 tommer.

Masser af tv for pengene

P735-serien er et tv i mellemsegmentet, boostet med funktionalitet og innovativt metaldesign uden kanter, der passer ind i de bevidste nordiske hjem. Det tilbyder 4K, bred farveskala og er udstyret med HDR 10 til professionel audiovisuel billedgengivelse. Den har også MEMC-filmbehandling, der tilbyder jævne overgange til hurtigt indhold, såsom sport og actionscener. HDMI 2.1-teknologierne ALLM (Auto Low Latency Mode, som indstiller minimumssvartiden for spil) og eArc understøtter højere videoopløsninger og hurtigere opdateringshastigheder med højere overførselshastigheder og kapaciteter. Og Dolby Vision og Dolby Atmos giver både tv- og filmseere en virkelig fordybende hjemmeunderholdning.

Med HDR Multi Format giver TCL P73-serien brugere mulighed for at få 4K HDR-billedkvalitet ved at understøtte HDR10, HDR HLG, HDR10+ og HDR Dolby Vision. Uanset om brugeren ser Dolby Vision-materiale på Netflix og Disney+ eller HDR 10+ indhold på Amazon Prime Video, vil dette 4K HDR TCL TV altid understøtte det bedste format.

TCL udvider 2022 4K TV-serien med TCL P735 – 4K HDR Google TV med enestående hjemmeunderholdningFordi lydhørt tv er lige så vigtigt som en god billedkvalitet for at nyde en optimeret spiloplevelse, har TCL P73-serien Game Master. HDMI 2.1 sikrer kompatibilitet med eARC og de nyeste spilkonsolgenerationer og muliggør funktioner såsom ALLM, som gør det muligt for videospilkonsollen eller pc-grafikkortet automatisk at skifte tv’et til spiltilstand for at nå den laveste inputforsinkelse på mindre end 15 ms. Det er derfor, denne TCL P73-serie er en af de officielle tv-modeller til Call of Duty®.

TCL P735 leveres også med Google TV, hvilket betyder uendelige indholdsmuligheder, samlet over streamingtjenester ved et tryk på en knap. P735’s indbyggede Google Assistant muliggør en jævn stemmestyring, og med støtte fra TCL Magic Camera og Google Duo appen har brugeren adgang til en jævn interaktion og videoopkald med familie og venner, endnu nemmere end før.

Specifikationer kort:

  • 4K HDR
  • Wide Color Gamut
  • 60 Hz Motion Clarity
  • Multi HDR-format
  • Dolby Vision
  • HDR10
  • Game Master
  • HDMI 2.1 ALLM
  • Dolby Atmos
  • Google TV
  • Google Assistant
  • Google Duo
  • Kompatibel med Alexa
  • Netflix, Amazon Prime, Disney+
  • Metaldesign uden kanter

Tilgængelighed og priser

P735-serien kan købes i slutningen af april måned hos udvalgte forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65, 75 og 85 tommer til vejledende cirkapriser på henholdsvist, 4 490, 4 990, 5 990, 7 490, 10 990 og 12 990 DKK.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>