Dårlig mobildækning, hvad kan jeg gøre?
Hjem SIKKERHED Enormt dårlig mobildækning, hvad kan jeg gøre?

Enormt dårlig mobildækning, hvad kan jeg gøre?

Af Redaktionen

Er du en af deuheldige, der bor i et område med enormt dårlig mobildækning, erder ikke meget at gøre end at skifte til WiFi -telefoni og WiFidata.

Det kræver naturligvis, at der er mulighed for internetpå adressen.

Dårlig mobildækning, hvad kan jeg gøre?Først bør du naturligvis sikrer dig, at allemuligheder mht. skift at mobilselskab er udtømte.

Her bør dutjekke mastedatabasen.dk og tjekke hvilke master der er tættest pådin bolig – husk at bakker, dale, skovområder kan generemobilsignalet, så den tætteste mobilmast kan godt være udfordret idit lokalområde mht. dækning kontra en lidt længere væk, der ikkeskal ende igennem skove, og bakker.

Det kan være ret sværtat undersøge og derfor er det en god ide, at gå praktisk til værksog spørge de besøgende i hjemmet, hvilket mobilabonnement de har oghvordan deres dækning ser ud på mobilen (Der er streger i højrehjørne).

Er i nye i området, så spørg lidt naboer, de harsikkert helt styr på hvilket netværk, der er det bedste.

Erder ingen mulighed for at skifte til bedre dækning?

Erder bare ikke en maste tættere på, med bedre dækning, ja så erder kun tilbage at se på selve udstyret du har.

Selvemobiltelefonen har meget stor indflydelse på modtagelse ogafsendelse af signal.

Det kan derfor være en god ide, at senærmere på om en ny mobil, med kraftigere signal kan hjælpe påudfordringen.

Et headset kan også hjælp én smule, hvis dusørger for mobilen ligger perfekt kontra dækning. Et headsethjælper på den at dit ansigt ikke skærmer for dækningen ved selvemobiltelefonen.

Køb en billøsning med ekstraantenne

Til biler kan dukøbe en løsning, hvor der er en ekstern antenne oven på bilen.

Dukan med fordel købe et kit beregnet til en bil og montere antennenhøjt på din bolig og benytte headset, når der ringes op.

Mobilenkommer til at være i billøsningen hele tiden og det er yderstupraktisk, men det er en måde du kan fange signal på og dermedbedre end ingen signal.

Skift til WiFi- telefoni

Erder ikke rigtig noget der virker, kan du skifte over til WiFitelefoni hos dit teleselskab.

Konceptet bygger på enfunktionel internetforbindelse som telefonopkald kan lavesigennem.

I praksis betyder det, at du kun kan ringe når du erinden for din routers signal i boligen.

Men du kan i detmindste ringe og du kan lave en ret kraftig dækningen af boligen medforskellige antenneløsninger, så dit WiFi dækker helegrunden.

Bedre dækning er på vej

Vedseneste frekvens licitation fra telestyrelsen, var der krav omdækning i særligt udvalgte områder af Danmark, med meget dårligeller ingen dækning.

De licenser blev købt af TDC og de hardermed forpligtet sig til at sørge for der kommer dækning i de over240 områder af DK med dårlig dækning.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>