Software-as-a-Service-sikkerhed var i højsædet ved MSP Tech Day
Hjem LEVERANDØRDATTO Software-as-a-Service-sikkerhed var i højsædet ved MSP Tech Day

Software-as-a-Service-sikkerhed var i højsædet ved MSP Tech Day

Af Redaktionen

[KANALPARTNER] Sikkerhed til Software-as-a-Service-løsninger var i fokus, da it-virksomheden Datto inviterede til årets første MSP Tech Day og samlede it-branchen til ny viden og inspiration.

Datto har netop afholdt årets første MSP Tech Day, hvor fokus var rettet på, hvordan virksomheder styrker deres SaaS-sikkerhed. Eventet, der er en tilbagevendende begivenhed, samlede både MSP’er, leverandører og eksperter på tværs af branchen.

Ifølge en rapport fra Vistage står succesfulde cyberangreb for mere end 60 pct. af små og mellemstore virksomheders fald. Cyberangreb er desværre blevet hverdagskost, og MSP’er og deres kunder, der primært er små og mellemstore virksomheder, efterspørger derfor i stor stil løsninger, der advarer om de seneste sikkerhedstendenser og beskytter dem bedst muligt i kampen mod cyberkriminelle.

Til MSP Tech Day fik deltagerne derfor en dybdegående gennemgang af Dattos seneste lanceringer: Datto Saas Defense og SaaS Protection. De to produkter tilbyder beskyttelse i flere lag og komplimenterer hinanden, så de kan anvendes som den første og sidste forsvarslinje af virksomheders SaaS-applikationer. Sammen med Dattos Information Security Team, en række produktspecialister og et panel af MSP’er, debatterede Dattos CEO, Tim Weller, hvordan MSP’er kan beskytte sig selv med avanceret trusselsbeskyttelse til Microsoft 365.

Software-as-a-Service-sikkerhed var i højsædet ved MSP Tech DayEt kig ind i fremtiden

Deltagerne fik også et smugkig på nogle af Dattos kommende lanceringer, der vil forme cybersikkerhed for MSP’er i fremtiden. Desuden gav Dattos eksperter en række råd til, hvordan MSP’er bedst muligt integrerer Dattos løsninger og dermed sikrer deres virksomhed en større vækst.

”MSP’er møder et enormt pres fra alle sider i øjeblikket. Med en stigning i antallet af daglige cyberangreb på 300 pct. siden starten af pandemien, bliver vi nødt til at udvikle os i samme tempo som de cyberkriminelle, der forsøger at stjæle virksomhedernes data, som er deres mest værdifulde aktiver,” udtaler Tim Weller. Han fortsætter:

”Derfor vil Datto fortsat benytte MSP Tech Days, og lignende events, til at dele de seneste trusselsanalyser. Dem har vores MSP-partnere nemlig brug for, når de implementerer sikkerhedsløsninger, der giver dem bedre muligheder for at identificere, beskytte mod, opdage samt reagere på cyberhændelser og komme hurtigt tilbage til normal drift.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>