Infinidat roser kanalpartnere for enestående præstation
Hjem NYHEDER Infinidat roser kanalpartnere for enestående præstation

Infinidat roser kanalpartnere for enestående præstation

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag vinderne af deres Channel Connection Partner Awards verden over.

Prismodtagerne har demonstreret evnen til at øge engagementet og skabe stærk forretningsværdi med Infinidats portefølje af industriroste løsninger.

Infinidat roser kanalpartnere for enestående præstationVed at drage fordel af Infinidats høje belønninger for erhvervelse af nye kunder, salgsproces og konkurrencefremmende incitamenter, har prisvinderne vist betydelig vækst med Infinidat og oplever virksomhedens engagement i kanalen. Denne årlige anerkendelse af løsningsudbydere understreger vigtigheden af ​​kanalen, som leverer cirka 90 % af Infinidats omsætning på tværs af 500+ partnere.

“Disse Channel Connection Partner Awards giver en stærk anerkendelse til vores partnere over hele kloden,” udtaler Eric Herzog, CMO for Infinidat. “Vi leverer ikke kun uovertruffen forretningsmæssig og teknisk værdi til vores kunder, men med vores partnerfællesskab også et omfattende sæt af ”white glove”-support og tjenester. Kanalen er afgørende for, hvordan vi går på markedet og er en kritisk del af Infinidats differentiering.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>